2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم تو بغل خودم نفسش رفت و ...

و اینکه معذرت میخوام ببخشید جنازه دیدم

فرداش تو سردخونه خودم رفتم بشورم دخترمو

دیگه داشتن میبردنم بیرون 

چشمم افتاد به سنگ بغلی، بدنش ناجووووووور بود

فک میکردم خیلی بترسم ، بعدم فراموشش کردم انقد غمم زیاد بود

ولی حالا یادم میاد هیچ حسی نمیگیرم، نمیترسم

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹

تو بالکن داشتم گل اب میدادم 

یه لحظه صدای دعوا اومد ساختمون رو به روییمون از طبقه دهم خودشو یهو انداخت پایین 

اون صدای جیغ اخرین لحظش صدای افتادنش رو زمین اون خون رو زمین اصلا یادم میاد تپش قلب میگیرم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نه چجور بگم ازش بهت زده شدی

توی بیمارستان وارد شدم توی حیاط مامانم دیدم نسشته داره تو. سر صورت خودش میزنه خاله هام و همه فامیل دورش نشستن  من تا قبلش نمیدونسنم چی شده هنگ کردم گیج و منگ  نمیدونستم خوابم یا بیدار  انگار قیامت شده باشه برام همونجور بود تا 1 ماه تپش قلب شدید داشتم با ارامبخش اروم میشدم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

به نظر من مرگ ناگهانی بدجور حساب نمیشه چون درسته شایدم طرف آش و لاش شده ولی نهایتا ۵ دقیقه زجر کشیده که چیزی نیس حالا بگو نیم ساعت هر دردیم باشه نیم ساعت دیگه زیاد چیزی نیس تازه بگذریم که بعضیا در دم میرن ولی اونایی که چندین و چند سال میوفتن یه گوشه یا بیماریای پیشرونده لاعلاج دارن اونا ناجوره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دخترم تو بغل خودم نفسش رفت و ...و اینکه معذرت میخوام ببخشید جنازه دیدمفرداش تو سردخونه خودم رفتم بشو ...

وای خدا بچه ها خیلی معصومن منم یه خواهرم ۵ سالش بود مامانم بردش بیمارستان بعد چند روز با جنازش برگشت 

مامانم گفت دلم نمیاد بزارم سرد خونه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
به نظر من مرگ ناگهانی بدجور حساب نمیشه چون درسته شایدم طرف آش و لاش شده ولی نهایتا ۵ دقیقه زجر کشیده ...

داداشم پارسال براثر تصادف فوت شد جوون بود یه عکس ازصحنه تصادفش دیدم دلم آتیش گرفته😔😭