2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 195 پست
نه نه اصلا این کارو نکن ول کن اگا اولیا خیلی گیر دادن اینو بگوبعد بابام هم سرکاری نمیتونن صبح بیان م ...

اره بنظرم اگر هم بقیه گفتن جشن روز پدر هم بگیرین..بگین پدرها اکثرا  بخاطر مشغله نمیان..اینجوری اون چند نفر هم فکر نمیکنن داره درحقشون دلسوزی میشه

پارسا پسرمامان😍

بچه ی خواهرم پدرشو ندیده از سن ۲ سالگی بچه رو ول کرد رفت با زن صیغه ایش ازدواج کرد الان ۱۱ سالشه بابای من جای پدر رو برلش بازی می‌کنی ولی خب بابام برای خودم پدری نکرده درست حسابی همیشه خونه ی پدر مادرشهر از اونا مراقبت می‌کنه 

فکر میکنم از ته دل بچه خواهرم داره غصه میخوره چون کمبود پدر خیلی سخته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا فاجعس بقیه دست تو دست باباشونطرفو ببری ی سنگ سرد نشونش بدی بگی بغلش کن؟ خودشون اون روز ب اندازه ...

مطمعنم  مرکز سالمندانم موافقت میکنن، چون حال و هوایی میشه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
دقیقا من پسرم از اول پیش خودم بوده معلم پارسال بسیار فهمیده و آگاه هست ولی امسال به معلمشون گوشزد کر ...

بگو به تو چه زنیکه بیشعور

پیش دبستانیه پسرم هم همینه

شاید به من ربطی نداره فلانی بابا مامانش جدا شدن،شما محرم اسرار باید باشید

بعد هی تو گروه میگن فلانی و فلانی طلاق گرفته هستن

بابا خدا رو خوش نمیاد آبروی خلق خدا رو بریزی و رازشو بر ملا کنی

قدیم معلمی شغل انبیا بود

الان دور از جون جمع 

هرکی نتونسته هرچی بشه،شده معلم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اصلا چه رسمی شده برا هر مناسبتی مدارس کلی هزینه میگیرن و دنگ و فنگ!!زمان ما فقط روز دانش اموز و معلم یکم دست میزدیم و تبریک و خلاص!الان ب مناسبت روز جهانی تخم مرغم جشن میگیرن😐من باجشن مخالف نیستم ولی میگم تواین اوضاع اقتصادی چه لزومی داره هرروز پول بخوان براجشن شاید خیلیا نداشته باشن!!مدرسه پسرم برا هرجشن ۱۵۰هزینه گرفته تاالان بالا۷۰۰تومن پول دادم ببره 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
متاسفانه نظام اموزشی خیلی خراب شدهبخدا اگه مدرسه قرار بود یه هزاری از خودش بدهیه درصد ازین کارا نمیک ...

چه ربطی داره به پول 😐 شما اشتباه برداشت کردی

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
بخدا فاجعس بقیه دست تو دست باباشونطرفو ببری ی سنگ سرد نشونش بدی بگی بغلش کن؟ خودشون اون روز ب اندازه ...

بهترین پیشنهاد.

سر قبررفتن  و نرفتن  مدرسه تو روز پدر واقعا راه حل جالبی   نیست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫