2777
2789
عنوان

گناهه بنظرتون این کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 128 پست
3سال و هربار میگیم نمیده میگه ندارم بدم چه قرضی

من باشم میگم اون پول مال من بوده حق من بوده 

از رو خوبی بهت دادم 

بهت اعتماد داشتم

اگر برنگردونی حرومه 

و من راضی نیستم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط عبرت بگیر ،۳۵گرم طلا رو به باد دادی ازهمون روز که طلاها زنشو نفروخته اومده سراغ طلاهای شما معلوم ...

ماهم توبه کردیم.....

نمیدونستم طلاهای خودشون مونده بعدا دیدم

والا اگه پول لازم نبودیم حتی این فکر چرت به سرم نمیزد

یه بار خودت روبروش بشین تو چشماش نگاه کن قشنگ بهش بگو . بگو مثل پدرم دیدمت طلامو دادم چرا پس نمیدی ح ...

یبار به شوخی گفتم بابا طلای منو کی میخری دستام خالی موندن گفت وقتی طلاشم 1 تومن بعد خندید

چطوری پس بگیرم ؟ به هیچ وجه نمیدن همسرم خیلی خجالتی هست.خودمم همینطورنمیخوام دزدی بشه.

حتما پول وطلا رو برا قشنگی جلو دوست وآشنا بهت دادن بعد پس گرفتن 

عروسی من برادرشوهرام مثلا ۲۰۰ هزار دادن بعد آقام از رو پول ۱۰۰ برداشت برد بهشون داد گفت گناه دارن ندارن جلو مردم مثلا دادن زشت نباشه 😑

یبار به شوخی گفتم بابا طلای منو کی میخری دستام خالی موندن گفت وقتی طلاشم 1 تومن بعد خندید

شوخی نه جدی بهش بگو من قرض دادم باید پس بدی شوهرتم اونجا باشه دنباله حرفتو بگیره بگه اگه نمیخری هشت گرم از طلاهای مامانو بهمون بدین

چه بی منطق و خدا نشناس هستن😒

منکه میگم برو مال مادر شوهرت بردار به شوهرتم هیچی نگو عوض کن بایه مدل دیگه طلا که نفهمن و قایم کن هرچیم بخوان شکایت کنن نمیفهمن که چون مدل مال مادر شوهرتم نیس

خرج چه کاری کرده؟ بهش بگو میخواییم ماشبن عوض کنیم ماشین بخریم یا خونه یا زمین پول لازمیم اصرار کن بگ ...

ماشین خریدن

جدی میخوایم خونه بخریم 200 تومن کم داریم .خودشونم میدونن ولی نمیدن

پدر همسرم میگه به اندازه پولتون بخرین مجبور نیستین که .ولی نمیگه بیاین پولتون بدم

آخه نمیخوام احتراما از بین بره بالاخره پدر همسرم هست .اصلا همسرم قبول نمیکنه

پس بی خیال طلاهات شو اگه نمیتونی حقتو بگیری فک کن نداشتی .نم اوایل ازدواج خر صدم در حد چند گرم قرض دادم بهشون اولا ک خورد خورد پس دادن به سختی بعدم دیدم زنجیر پلام مادر شوهرم تو گردنش دست نخورده مونده . دیگه عهد کردم از این خریت ها نکنم 

مینیمال