2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم داداشم جوونم پارسال تصادف کرد. داغون شدیم. حس میکنم دیگه یه چیز مهم گم کردیم😭

خدا رحمتش کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 انگار قلبت سوراخ شده باشه برا من اینجور ک جای خالیش تو قلبم حس میکنم  فقط میگم خوشبحال بقیه ک زودتر میمیرن  میرن به دیدنش هیچ امیدی ب زندگی ندارم خیلی سخت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من در مورد زندگی بعد مرگ دارم تحقیق میکنم. میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟

ما همیشه در زندگی مرگ که همون به معنی ترک هست رو تجربه میکنیم یعنی مرگ هست که ما به مرحله بالاتر بریم...مثل ترک کودکی و ترک نوجوانی و جوانی که بالاتر میریم و مثلا اگه کسی بگه من کلاس هشتم رو ترک نمیکنم اصلا نمیتونه بره مرحله بالاتر....ما وقتی به چیزی عادت میکنیم دیگه تصور غیر از اون عادت برامون سخته....مثل کسی که مواد میکشه بهش بگید به جای مواد میشه چیزهای مقوی و بهتری خورد باور نمیکنه....واسه همین هم ما عادت کردیم به دنیا اگه بگن ما بینهایت هستیم و عالمی بالاتر هست باور نمیکنیم چون عادت کردیم به این شرایط درصورتی که قطعا و قطعا عالم بینهایت و زیباتر وجود داره چون ما وجودمون بینهایته...

خیلی سخت خیلی وقتی سر خاک میریم انگار تازه خبرش بهمون دادن انقد سخت ک خدا میدونه. داغ عزیز سخت من ...

چاره ای جز تحمل نیست به خدا بابای من تو کل فامیل زبان زد بود از بس باهوش دانا بود ولی الان باید ببینی چی شده من بیشتر از داغ عزیزام درد پدرم دیوونم کرده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چاره ای جز تحمل نیست به خدا بابای من تو کل فامیل زبان زد بود از بس باهوش دانا بود ولی الان باید ببین ...

واقعا این دنیا چیزی جز سختی و درد نداره  خدا کنه موقع مرگ امرزیده از این دنیا بریم حداقل اونحا ب ارامش برسیم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من خونه ام درست رو به رو خونه مامانم هست چهل روز پیش وقتی صبح میخواستم برم سرکار از در اومدم بیرون صدای جیغ و داد شنیدم با خودم فکر کردم حتما همسایه ها دارن دعوا میکنن یا یکی فوت کرده 

همینکه رسیدم سر ایستگاه برادرم بهم زنگ زد و فقط گریه میکرد میگفت کجایی بیا از اونطرف صدای جیغ و داد میومد 

فهمیدم خودم بدبخت شدم 

کاش پدرم منو با خودش می‌برد 

خیلی بهم سخت میگذره همسرم که درک نمیکنه و توی این چند روز دوبار منو زده هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه 

دیشبم صاحب خونه بیرونمون کرد 

الان آواره خونه مامانمم

داداشم پارسال براثر تصادف فوت شد جوون بود یه عکس ازصحنه تصادفش دیدم دلم آتیش گرفته😔😭

خدا به دلت صبر بده برا اطرافیان ناجوره اون خودش زود رفته و توو بیخبری و اینکه هممون یه روز میریم من خودم داغ عزیز دیدم میدونم خیلی سخته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...