والا اون موقع نمره پایین میگرفتی پدرتو در میاورد معلم جریمه ای تنبیهی چیزی الان معلم بچه خواهر من ان ...
خب چیکار کنه ؟ فشار بیاره خوبه ؟ یا اینکه اون بچه رو تحقیر کنه و از درس زده کنه ؟
مشکل دقیقا اون سختگیریای بی مورد در مورد نمره است که فقط استرس به بچه میده
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینو باهات موافقم۷۰ درصد معلم های ابتدایی ما با دیپلم رفته بودن تربیت معلم و بعد درس خونده بودن لیسا ...
بله دقیقا👍
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
وظیفه ی معلم درس دادن و مرور و رفع اشکاله نه سختگیری بی جهت و استرس زا
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
عزیزم هم ایشون هم استاد فرهمند نیا پزشک هستن یعنی دکتر عظیمی که ۱۸ سالگی تدریس کردن کنکور رو با موفق ...
بله میدونم ولی منظورم این بود دبیر زیستی هستن که دقیقا بعد از کنکور رفتن سراغ تدریس
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨