2777
2789
عنوان

مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 165 پست
۸سال زیاد نیست؟!چه قدر سخت ایشالا که موفق باشی گلم

دیگه دکتری اینجوریه 🥲

میخوام تخصصمو بالینی بخونم

تو بیمارستان داروهای تجویزی پزشکا رو تائید میکنن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استاد عظیمی همیشه خودشون میگه من هجده سالم که بود شروع کردم به تدریس کردن😅🫠تا جایی که من می‌دونم ا ...

فرهمند خیلی خوش اخلاقه🎀

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دخترمو بردم‌متخصص اطفال یه خانم مسن بود واقعا میگم چند تا دارو گفتم برای دخترم وارد سیستم کرد حتی ...

وای منم بخدا برام پیش اومده ی متخصص کودکان ک مسن بود و مثلا کار بلد بچه ام رو بدتر کرد 

استاد عظیمی همیشه خودشون میگه من هجده سالم که بود شروع کردم به تدریس کردن😅🫠تا جایی که من می‌دونم ا ...

عزیزم هم ایشون هم استاد فرهمند نیا پزشک هستن 

یعنی دکتر عظیمی که ۱۸ سالگی تدریس کردن کنکور رو با موفقیت پشت سر گذاشتن که تونستن تدریس کنن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

با اون بخشی که در مورد معلما گفتین خیلی مخالفمما که معلمای سن بالامون هیچ کدوم شایستگی معلم بودنو ند ...

والا اون موقع نمره پایین میگرفتی پدرتو در میاورد معلم جریمه ای تنبیهی چیزی الان معلم بچه خواهر من انگار استاد دانشگاس تا معلم کلاس اول ابتدایی اصلأ براش مهم نیست ک کی چ نمره ای کسب میکنه فقط بالای دفترشون مینویسه بچتون تو فلان چیز ضعیفه یا فلان چیو خیلی خوب بلده بد ازش میپرسم دعواتون نمیکنه درساتونو نمیخونید چیزی نمیگه میگه نه کاری نداره بهمون الان این از نظر شما خوبه؟؟کلاس اول خیلی مهمه هرجور با بچه تا کنی تا اخر دانشگاه همون جوری میمونه 

دیگه دکتری اینجوریه 🥲میخوام تخصصمو بالینی بخونمتو بیمارستان داروهای تجویزی پزشکا رو تائید میکنن

کی باید تخصص انتخاب کنید؟ بالینی راحت تره یعنی؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
امروز فقط اومدی از شغل خودت و بابات بگیا😑

بابام تحصیلات داره ولی کارمند سادست 

حقوق کارمندی.. زندگی متوسط رو به پایین

کی باید تخصص انتخاب کنید؟ بالینی راحت تره یعنی؟

بعد ۸ سال تخصص میخونن

نه راحت نیست ولی تخصص موردعلاقمه

بعد ۸ سال تخصص میخونننه راحت نیست ولی تخصص موردعلاقمه

ایشالا موفق باشی خانم دکتر

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
معلما سخت معلم میشدن؟ اونموقع با دیپلم قبول میکردن که تدریس کنه یه نفر الان شرایط کنکور خیلی سخته

اینو باهات موافقم

۷۰ درصد معلم های ابتدایی ما با دیپلم رفته بودن تربیت معلم و بعد درس خونده بودن لیسانس گرفته بودن

خدایی معلمی حق اوناییه که فوق لیسانس یا دکترا دارن

یه آزمون روح و روان و شعور و ادب و تربیت ازشون بگیرن و بعد با حقوق بالا استخدامشون کنن

شیفت شب بشی فاتحه کسایی کهدمیان پیشت خوندس😂😂😂

حالا بذار ببینم خودم زنده میمونم درسمو تموم کنم