2777
2789
عنوان

مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست فرهمند نیا شدیدا پیشنهادیشیمی بیشتر خودخوان ولی هادیان فرد هم دوست داشتمریاضی کرمیفیزیک حاتم خا ...

ببخشید شما رشته تون چیه؟چند سال طول میکشه و بازار کارش چیه؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
من ده ساله میرم دکتر میگم داروهامو چی بنویسه تازه خود دکتر متعجب میشه که فلان داذو هم میتونه تاثیر د ...

آنتی بیوتیک نگی بنویسه ها

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

شرایط کنکور سخته؟؟؟😳😳😳عزیزم الان ی عالمه رشته بدون کنکور هست روزی هزارتا پیام برام میاد با عنوان ...

فکر کنم شما خیلی وقته از کنکورتون گذشته یا اطرفیانتون کنکوری نیستن 

بله رشته بدون کنکور هست ولی کو کار برای اون رشته؟ بازارکار صفر 

تمام رشته هایی که بازارکار دارن باید از هفت خوان رستم کنکور و امتحانات نهایی بگذری تا برسی بهشون 

بله اون زمان به دلیل کمبود نیرو افراد زیادی رو کشکی میبردن سرکار، همه رو نمیگم، اکثرا رو میگم 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

سخت نگیر عزیزم، ترمای اول علوم پایه هست یاد گرفتنش کمک کنندست ولی انقدر جزئی نیاز نیست بعدا توی بیمارستان ترمای بالاتر یاد میگیری چی به چیه، مخصوصا ترم یک همه چی درهمه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

قبل شما حتی فوق تخصص ها هم دیدیم عزیزم ،اینقدر نا‌ امیدم از علم پزشکی که حد نداره،تا حالا نشده مریض شده باشم با داروی دکتر خوب شم ،نه خودم نه بچه هام و نه اطرافیانم ....پارسال این موقع یه مریضی داشتم نزدیک چهل ملیون خرج دکتر و دوا دادم خوب نشدم که هیچ بدتر شد ...

😂😂😂😂😂حالا مامانم من چهارشنبه رفته دکتر دکتره داره سونوگرافیشو نگاه میکنه بهش میگه عالی هستین‌ . ...

😂😂😂😂😂طفلی استرس داشته 

منم یه همچین چیزی برام پیش اومد گل مژه زده بودم رفتم دکتر پوست یه پماد چشمی بهم داد سه بار تکرار کردم یعنی اینو بزنم میره دیگه؟؟ باصدای بلند گفت اگه باور نداری قران بیارم دست بزارم روش ،اشغال ابرومو برد😂

ببخشید شما رشته تون چیه؟چند سال طول میکشه و بازار کارش چیه؟

دکتری عمومی داروسازی 

۶ سال + ۲ سال طرح اجباری

دارو خونه میشه زد 

شرکت دارویی میشه زد 

یا مسئول فنی داروخونه بقیه بشم ( ساعتی ۵۰۰ الی یک میدن مسئول فنی)

شرکت تحقیقاتی دارویی هم میشه کار کرد

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..