2777
2789
عنوان

مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 165 پست
من دخترمو بردم‌متخصص اطفال یه خانم مسن بود واقعا میگم چند تا دارو گفتم برای دخترم وارد سیستم کرد حتی ...

وای انقدر مضره چرک خشک کن تجویز میکنن واسه هر سرماخوردگی 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی درست تموم شد لطفا قرص رواتینکس آلمانی (قرص سنگ کلیه نمیدونم درست نوشتم یا نه) بساز

ایرانیش تو بازار هست ولی آشغاله خارجیش هم با بدبختی پیدا میشه لطفا خوبشو بساز 

بذار توی اولویت یه ملت دعات میکنن

نه شوخی کردم..به ندرت میخورمشاید سالی دوبار

میگممم نخوررر میگه سالی دوبار

بگو باشه😂من خیالم راحت شه رسالتمو انجام دادم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اسی درست تموم شد لطفا قرص رواتینکس آلمانی (قرص سنگ کلیه نمیدونم درست نوشتم یا نه) بسازایرانیش تو باز ...

چشم عزیزم دعام کن❤️

باشه رسول😂

آفرین سلمان

اینو باهات موافقم۷۰ درصد معلم های ابتدایی ما با دیپلم رفته بودن تربیت معلم و بعد درس خونده بودن لیسا ...

حرف حق زدی

من فوق لیسانس عمران دارم مدارس میرفتم میگفتن رشتت مرتبط نیس 😈

چشمت بی بلامن واسه دندون درد یه ماهه بعضی وقتا مسکن میخورم به نظرت ضرر داره؟دکتر ۲۲ نوبت عصب کشی داد ...

چیه اسم مسکن؟

الان بهتر شدی گلم ؟ چی بود بیماریت

خدا رو شکر ،باهاش کنار اومدم ،تقریبا بهترم .علائم‌ شبیه ام اس‌ ،اول گفتن ام آی هست بعد گفتن ام اس‌ ای و‌کلی آزمایش های مختلف آخر سرم گفتن سالم سالمی اعصابت هم مشکل نداری 🙄

مرحبا سلطان

آفرین بلال حبشی

حرف حق زدیمن فوق لیسانس عمران دارم مدارس میرفتم میگفتن رشتت مرتبط نیس 😈

به نظرم کسی که عمرشو گذاشته تا فوق لیسانس یا دکتری درس خونده لایق دبیری هست

و از طرفی ادب و تربیت و فهم و شعور یه معلم از مدرکش مهم تره