2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم بابام نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوه چه بده اوضاع اول وزن کم کن اراسته نباش پیش پدرت میری تو خودت باش الکی به هر صدا واکنش نشون بده ب ...

😂🤣🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مشکل الان بابامه....سنگ میندازه.چون فامیل هستن تنیخواد جدا شیم.چون بعد کدورت و قطع رابطه میشه

فامیل بود اخلاق گندشونو نمیدونستی؟

گرچه حس میکنم این مشکلات رو که گفتی بشه حل کرد به مرور

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

۲۲سالته دوبار شوهر کردی😐

خب پدرت حق داره

اول اینکه خانواده باید جلوت میگرفتن که تو سن۲۲اینجوری نشی

بعد شما که اولی دیدی جدا شدی تو دومی چرا دقت نکردی اونم فامیل که باید میشناختی‌چجوریه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

مشکل الان بابامه....سنگ میندازه.چون فامیل هستن تنیخواد جدا شیم.چون بعد کدورت و قطع رابطه میشه

استاتر مشکل پدرت نیست شما تو سن۲۲ دوبار شوهر کردی

بنده خدا فکر میکنه تا۳۰برسی۱۰تایی رو شوهر میکنی اینجوری میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....