من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
استاد عظیمی همیشه خودشون میگه من هجده سالم که بود شروع کردم به تدریس کردن😅🫠تا جایی که من میدونم ا ...
عزیزم هم ایشون هم استاد فرهمند نیا پزشک هستن
یعنی دکتر عظیمی که ۱۸ سالگی تدریس کردن کنکور رو با موفقیت پشت سر گذاشتن که تونستن تدریس کنن
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
با اون بخشی که در مورد معلما گفتین خیلی مخالفمما که معلمای سن بالامون هیچ کدوم شایستگی معلم بودنو ند ...
والا اون موقع نمره پایین میگرفتی پدرتو در میاورد معلم جریمه ای تنبیهی چیزی الان معلم بچه خواهر من انگار استاد دانشگاس تا معلم کلاس اول ابتدایی اصلأ براش مهم نیست ک کی چ نمره ای کسب میکنه فقط بالای دفترشون مینویسه بچتون تو فلان چیز ضعیفه یا فلان چیو خیلی خوب بلده بد ازش میپرسم دعواتون نمیکنه درساتونو نمیخونید چیزی نمیگه میگه نه کاری نداره بهمون الان این از نظر شما خوبه؟؟کلاس اول خیلی مهمه هرجور با بچه تا کنی تا اخر دانشگاه همون جوری میمونه