درسته الان شوخی میگی ولی واقعأ من داشتم فکر میکردم خدا ب داد نسل بعد ما برسه مایی ک ۳متر برف میومد ت ...
با اون بخشی که در مورد معلما گفتین خیلی مخالفم
ما که معلمای سن بالامون هیچ کدوم شایستگی معلم بودنو نداشتن
همه روشای قدیمی و منسوخ شده رو بکار میگرفتن و بشدت خاله زنک بودن از طرفیم اصلا برای دانش اموز ارزش نمیذاشتن
معلمای الان اکثرا بهترن
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شرایط کنکور سخته؟؟؟😳😳😳عزیزم الان ی عالمه رشته بدون کنکور هست روزی هزارتا پیام برام میاد با عنوان ...
الان بهترین معلم زیست کشور کسی هست که با دیپلم قبول کردن تدریس کنه
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
من دخترمو بردممتخصص اطفال یه خانم مسن بود واقعا میگم چند تا دارو گفتم برای دخترم وارد سیستم کرد حتی دوز داروها رو مثلا چرکخشک کن گفت ۸ ساعت بدش گفتم ۱۲ ساعته نیست؟ بعد دیدم داروخونه زده ۱۲ ساعت دوزش رو همون جور که گفتم زده بود😶
حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
الان بهترین معلم زیست کشور کسی هست که با دیپلم قبول کردن تدریس کنه
کی رو میگید؟
این شایعه ها چیه😂
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
استاد عظیمی همیشه خودشون میگه من هجده سالم که بود شروع کردم به تدریس کردن😅🫠
تا جایی که من میدونم ایشون و استاد فرهمند نیا از بهترین هان
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨