2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج مجدد بکنم ببینیداین خواستگار راستگو یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 163 پست
فقط نگران اون بچه یکساله اش هستم.خدا خودت پشت و پناه اون بچه باش.مادرش با بی فکری بدبختی نکنه

بابا چتونه منم ادمم خانواده دارم همینجوری رو هوا که فردا نمیرفتم با یارو محضر کلا دوساعت حرف زدیم فهمیدم دروغگو خرکه نیستم به همین راحتی گول بخورم خودمو بچه امو بدبخت کنم

وقتی میای تاپیک میزنی از وضعیت خونه پدرت ناله می‌کنی و درخواست داری دعا کنند ینفر شماوپسرتون گردن بگ ...

مجبور چی آدم مییاداینجا درد ودل میکنه ازترس این آقایون اینجاهم حرف نزنیم اینجا هم خود واقعیمون نباشیم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش برگردی شوهر قبلی لااقل اون پدر بچه تون هست و از این بی سر و پاها بهتره

اون ازهمه بدتر بود اشغال کثافت حالیش بود زن وبچه چیه از شیشه کشیدن دست برمیداشت همون بدبختمون کرد 

عزیزم یکم صبرکن شاید همسرت ترک کرد برگشتی سرزندگیت،همسرسابقت کار داشت؟

هیچ وقت بهش برنمیگردم حالم ازش بهم میخوره ازش متنفرم کارداشت ولی صدقه سرمن صاحب کارش دلش برای منو بچه میسوخت اجازه میداد که کارکنه اونم چه کارکردنی یک ماه کارمیکرد دوماه کمپ بود

مجبور چی آدم مییاداینجا درد ودل میکنه ازترس این آقایون اینجاهم حرف نزنیم اینجا هم خود واقعیمون نباشی ...

شما هنوز دو ماه نیست جدا شدین تو عده همسر سابقتون هستید

بهتره فکر پیشرفت و خودسازی خودتون باشید

دوستانه بهتون میگم هر جا بخوای دردودل کنی و از اوضاع نابسامانت بگی فقط باب سواستفاده رو برا آدمای فرصت طلب باز کردی وگرنه غیر خودت کسی دلسوزت نیست

همه زندگی ازدواج نیست شما وقتی جدا شدی حتما انتخاب کردی برا بچت هم پدر باشی هم مادر پس فعلا دنبال پدر برا بچتم نباش و شرایط از اینی که هست بدتر نکن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

سلام آقاعرفان بله شمارو کامل میشناسم تواکثر تاپیکاتون هستم انشاالله شماهم ی مورد خوب برای ازدواج پید ...

سلام خوبین شما...اولین باره شمارو میبینم نخاستم کامنت بذارم یدفع نمیدونم چی شد...سنتونم کم نیست الان همه گرگن در لباس آدمیزاد کسی ک مادره ی دختر بچه ساده نیست ی زن پختس ...بخدا تاپیکتو نخونده تا گفته بود برای برادرم من گفتم پسره این کلکا قدیمی شده بقول همون کاربر جز ه و س دنبال چیز دیگه ای نیست...میدونم سخته درکتون میکنم ولی زوده واسع ازدواج مجدد عجله نکنید سعی کن تو زندگیتون مردهارو اول امتحان کنید قبلا اینکه عاشق بشین...حالا منم چند ماهه دنبال یکیم نیست بخدا نیست بخت من گم شه فک کنم

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

راستی کاربریشم بذار همه بشناسن این عوضی رو امروز شمارو گول زد فردا بقیه روووو

بعضیا تاپیکای غیر اخلاقی یا خصوصی یا هر چی میزنن فقط پسرن با جنسیت خانم اومدن همین 

سلام خوبین شما...اولین باره شمارو میبینم نخاستم کامنت بذارم یدفع نمیدونم چی شد...سنتونم کم نیست الان ...

بله درست میگید....توسایت آدم وحواثبت نام کنید میگن خیلی سایت معتبرو خوبیه من که فعلا تایکسال نمیخوام ازدواج کنم هرکی هم تصادفی سر راهم قراربگیره شرطم اینه یکسال باهم آشنابشیم بعدا ازدواج کنیم وگرنه تواون سایت ثبت نام میکردم ولی شما که قصدت اینه زود ازدواج کنی اونجا ثبت نام کن 

بله درست میگید....توسایت آدم وحواثبت نام کنید میگن خیلی سایت معتبرو خوبیه من که فعلا تایکسال نمیخوام ...

زود زودم ک نمیخام میگم یکی پیدا بشه لااقلش یکسال تا یکسال نیم طول میکشه ...باور ندارم این سایتارو نمیدونم چرا

زود زودم ک نمیخام میگم یکی پیدا بشه لااقلش یکسال تا یکسال نیم طول میکشه ...باور ندارم این سایتارو نم ...

بله همینطور تا عقدکنید ویکسال نامزد بمونید شرایط ازدواج جورشه زمان میبره  من ی دوست دارم میگفت خواهرش توهمین سایت همسرشوپیداکرده جداشده بود ی بچه داشته اقاهم جداشده بود اونم ی بچه داشته باهم آشناشدن ازدواج میکنن میگه خواهرم خیلی خوشبخته یکی دو بارخودمم رفتم توسایت ی سرکی کشیدم ببینم چخبر هرروز لااقل دوتا مورد ازدواج توسایت هست ازهمین طریق آشنامیشن ازدواج میکنن خبرشو توسایت میزارن ی سر بزن با یکی دونفراشناشو ضرر که نداره دیدی خوب نیست دوست نداری ازسایت بیابیرون تاجایی که اطلاعات داشتم راهنمایی کردم دیگه خودت میدونی موفق باشی 

بله همینطور تا عقدکنید ویکسال نامزد بمونید شرایط ازدواج جورشه زمان میبره من ی دوست دارم میگفت خواهر ...

مرسی خاهر گلم ک راهنمایی کردین...من  تقریبا ۸۰درصد کاراشو انجام دادم فقط اخراش گفتن باید عکس کارت ملی و صفحه اول شناسنامه رو بفرستم دیگه ترسیدم نفرستادم