2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج مجدد بکنم ببینیداین خواستگار راستگو یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 163 پست

عزیزم شما مادر ی بچه هستی

این همخ سادگی و زودباوری

مناسب سن شما و جایگاه شما نیست.

شما اصلا حالا حالاها ب کسی نباید وارد رابطه بشی

تا یکسال بگذره..یعد یکسال نازه بری توی رابطه

نه الان ک شکست خوردی هرکی اومد جلو باهعش اشنا بشی

و از روی طغیان هیجانات

و التیام شکست باهعش اردواج کنی.

مرد درست درمون عضو اینجا نیمشه

حودشم زن جا بزنخ.

مجازی دنیال زن باشه.

💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی خاهر گلم ک راهنمایی کردین...من تقریبا ۸۰درصد کاراشو انجام دادم فقط اخراش گفتن باید عکس کارت مل ...

اتفاقا برای همین که میگن سایتش معتبر چون که میخوان ازمجرد بودنت مطمن بشن عکس میخوان ازاینکه نشه اونجا کلاهبرداری وفساداتفاق بیفته میخوان جلوگیری کنن مدارک میخوان واینکه من شنیدم اصلا نمیزارن دختروپسر باهم حرف بزنن شماره تلفن خواهر یامادرتو میگیرن کیس رو به اونا زنگ میزنن معرفی میکنن بعد شماره تلفن مادر دخترخانم رو میدن مادرتون تماس میگیره باهاشون هماهنگ میکنه میرید خواستگاری مثل خواستگاری سنتی 

عزیزم ممکنه بپسرم حضانت پسرتو چطور گرفتی؟ چطور اعتیاد همسرتو ثابت کردی

حق طلاق داشتم بااون جداشدم حضانت‌ درمقابل نگرفتن مهریه ونفقه گرفتم خودشم شرایط نداشت نگه داره به راحتی حضانت رو داد

حق طلاق داشتم بااون جداشدم حضانت‌ درمقابل نگرفتن مهریه ونفقه گرفتم خودشم شرایط نداشت نگه داره به راح ...

ممنون از جوابت🙏

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اتفاقا برای همین که میگن سایتش معتبر چون که میخوان ازمجرد بودنت مطمن بشن عکس میخوان ازاینکه نشه اونج ...

اهااا خیال کردم دخترو پسر باهم حرف میزنن

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

کارمون ب کجا رسیده🤦‍♂️مرسی

🤣🤣😂😂عیب نداره مگه چیه خیلیا تو کوچه خیابون اتفاقی آشنا میشن ی سریاهم توسایت عرفان ی تاپیک بزن عکستو بزار زود برادر ماام لایک کن ببنیم چه شکلی خودمون برات دختر پیدا کنیم من همکلاسی های مدرسه ام همشون مجرد هستن 😂😂

🤣🤣😂😂عیب نداره مگه چیه خیلیا تو کوچه خیابون اتفاقی آشنا میشن ی سریاهم توسایت عرفان ی تاپیک بزن عک ...

والا من خجالت میکشم بخدا برم تو سایتای ازدواج😂🤦‍♂️ابروم میره اینجوری تاپیک بزنم میخای منو مسخره کنن😂من برام مهم نیست طرف مجرد باشه یا جدا شده فقط خوب باشه و پاک ..حالا بخای عکسمو اینجا میذارم ولی تاپیک بزنم اصلا😂

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

والا من خجالت میکشم بخدا برم تو سایتای ازدواج😂🤦‍♂️ابروم میره اینجوری تاپیک بزنم میخای منو مسخره کن ...

اوه کجای کاری اینستا زیر پستا همه دنبال شوهر یا زن میگردن برو ببین چخبر نمیدونم واقعا چطوری روشون میشه پسرا که خجالت نداره ولی برای دختراواقعا زشته