2777
2789

باورم نمیشه 

ما نامزدیم ، وقتی تو اتاقیم مادر شوهرم همینجوری درو باز می‌کنه نمیتونم مستقیم به شوهرم بگم به مامانت بگو در بزنه چجوری با رفتارم نشون بدم به مادر شوهرم ؟ یا به شوهرم غیر مستقیم بگم ؟

لعنتی عوض شو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اتاق با مانتو و با فاصله  بشین بگو راحت نیستم مادرت یهو میاد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نمی‌دونم چقدر درسته یا نه ولی اصلا دوست ندارم جلو مادر شوهرم به همسرم محبت کنم یا اون به من کلا میگم ...

اسی منم دقیقا مشکل تورو داشتم.یروز صب خیییلی زود همینطوری بدون در زدن خودشون انداخت اتاقمون.منم پتو رو از عمد کشیدم اونور کامل لباس زیرمو دیدم،از اون روز به بعد دیگه نیومد😂😂😂😂😂

نمیشه آخه یکم بی احترامیه تازه چند ماهه عقد کردیم

چ بی احترامی آخه هرچند شوهرت خودش میبینه دیگه 

این دفعه دورتر بشین گفت بیا نزدیک بگو نه میترسم مامانت درباز کنه خجالت میکشم 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...