2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج مجدد بکنم ببینیداین خواستگار راستگو یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 163 پست
کی گفته عشق ازدواجم خوب دیدم بچه دارنمیشه بچه امو روسرش میزاره قبول کردم تورایطه باشیم بهش گفتم یکسا ...

اشتباه نکن اینا بچه نمیپذیرن،من اونروزم توتاپیکت حس خوبی ازش نگرفتم،مشهد بیشترتوفکر صیغه کردن هستن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بزنیم

من حوصله ندارم راستش و درخواستها به من نادر هست. چون پوز یکی دو نفر رو زده‌ام! و حدس میزنم اینها خیلی‌هاشون تکراری هستند. فهمیده‌اند من اهلش نیستم دور و بر کاربری من به ندرت میان. ۴۲ سالم هم هست میدونن پخته هستم ایشالا گول نمیخورم.

ولی کلی زن و دختر کم سن اینجا هستند که ممکنه این نرها موجب لغزش‌شون بشوند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من سنم از تو بیشتره تا حالام ازدواج نکردم این کارا نمیکنم بیام تو نینی سایت با کسی اشنا بشم بعد تو سه ماهه جدا شدی با بچه یک ساله بچت گناه داره یه کم صبر داشته باش

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

به قطع و صادقانه بهتون میگم این آقا فقط محض سواستفاده به شما پیام داده

واقعی هم به این راحتی نمیشه به کسی اعتماد کرد چ برسه مجازی اینم نی نی سایت 

ایشون با کاربری خانم عضو شده با هویت جعلی معلوم نیست به چندین نفر درخواست داده 

به خودت زمان و مهلت بده گول نخور شما تجربه ی شکست داری دنبال هر ندا و هر کی گفت خواستگارم نرو

از شما بعیده چرا مثل دختربچه ها عجولین

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دروغ میگ میخواد ازس سو استفاده جنسی کنه ب بهونه ازدواج

نه اون که من اصلا اهل این حرفا نیستم بعدم من تهرانم اون مشهد بود حضوری شاید بعدا می یومد اونم توجای عمومی

اشتباه نکن اینا بچه نمیپذیرن،من اونروزم توتاپیکت حس خوبی ازش نگرفتم،مشهد بیشترتوفکر صیغه کردن هستن

به حرف این کاربر گوش کن به منم راهنمایی های خوبی کردن

البته الان کل کاربران دارن بهت میگن این رابطه رو ادامه نده 

برگشت به آزادی🕊

وقتی میای تاپیک میزنی از وضعیت خونه پدرت ناله می‌کنی و درخواست داری دعا کنند ینفر شماوپسرتون گردن بگیره معلومه که بخودشون اجازه میدن بیان جسارت کنن،باخودشون میگن مجبوره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
تازه ۳ ماهه جدا شدی این هول بازیا چیههه😐از نینی سایت اخه؟😑

این چه طرز حرف زدن من که اون آقا روبلاک کردم ولی چون گفت بچه دارنمیشه منم بچه دارم فکرکردم موقعیت خوبی باشه اولم فکرکردم خانم چه میدونستم دروغ میگه 

این چه طرز حرف زدن من که اون آقا روبلاک کردم ولی چون گفت بچه دارنمیشه منم بچه دارم فکرکردم موقعیت خو ...

عزیزم دروغ میگن می‌خوان بیان تورابطه وابستگی ایجاد کنند سواستفاده کنن،چه بسا که از ترس آبرو به هرکاری خواست تن بدی

دیدی چه دروغگو بوده مرد خودشو زن جازده😂

خدایی بدون نظر خانواده یا لااقل تاپسک زدن، تا پنج سال آینده هییییییچ کاری نکن!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
این چه طرز حرف زدن من که اون آقا روبلاک کردم ولی چون گفت بچه دارنمیشه منم بچه دارم فکرکردم موقعیت خو ...

دربرابرهیچکس ضعف نشون نده،خودت بالا بگیر،هرکسی رالایق خودت ندون،بهترینها را برای خودت بخواه اینجوری گردش روزگار طبق خواسته هات پیش میره