2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج مجدد بکنم ببینیداین خواستگار راستگو یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 163 پست
شرمنده شما شدیم ک🤦‍♂️پس موادی یوده چجوری اولش نفهمیدین ...حالم بهم میخوره از هر چی ادم موادیه تف نم ...

حوصله نداشتم تایپ کنم اینجا خیلی خلاصه تعریف کردم عکسو بازکن بخون دشمنت شرمنده همه جا آدم خوب وبد داره شانس من بدش گیرم افتاد 

متاسفم واقعا اره تو ازدواج جوری رفتار میکنن انگاری عروس خانم هر چی بگن دوماد نیگه چشم همین ک رفتن زیر ی سقف تموم روی واقعی خودشونو نشون میدن باز خوبه جدا شدین بعضیا بخاطر بچه شون موندن و تحمل میکنن ...ترامادول خیلی سختا ترک کردنش اصلا کمتر کسی میتونه ترک کنه شیشه دیگه توهم زاس 🤦‍♂️بخدا خوش شانسی ک جدا ششدین برو خدارو شکر کن بخدا

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله نداشتم تایپ کنم اینجا خیلی خلاصه تعریف کردم عکسو بازکن بخون دشمنت شرمنده همه جا آدم خوب وبد دا ...

از طرز چت کزدن میشه فهمید چ خانمی هستین نمیدونم چرا ادم خوبا گیر بدا میفتن بخدا کاش فهمید 🤦‍♂️ازدواج کردن الان ریسک بخدا کافی ی ادم نادرست بیاد سمتت زندگی تو نابود میکنه تا چند سالم آثارش هست تو زندگیت اول جووونی باید ی بچه رو بدون پدرش بزرگ کنی سخته بخدا تف ب این زندگی واقعااا هیچی سر جاش نیست 

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

عزیزم طرف خواستگارش تو شهر خودشه... تو زرد از آب در میاد

چطور یکی ک فرسنگها باهات فاصله داری. رو اعتماد میکنی

گلم.. فرصت جبران اشتباه دیگه نیست.. مراقب باش.. داره بهت دروغ میگه.. صدتا پارتی هم باشه عمرا نمیتونه اسم پاک کنه اط شناسنامه..  لابد مجرده داره سواستفاده میکنه  باور نکن... بدرد نمیخوره... خدا بزرگه عزیزم انشاالله ی بخت خوب تو همون شهر خودت واست پیدا میشه ناراحت نباش گلم

دختر گل صبر کن 

اصلا عجله نکن 

بذار حداقل یک سال  بگذره 

و با هیچ کس هم صمیمی ب قصد ازدواج نشو 

خیلی زوده 

بعدشم شما مسئول بچت هستی 

دیگه اون دختر  مجرد نیستی  قطعا حق انتخابات فرق کرده،  وقتی بچه ای میاری  باید فکر ایندش هم بکنی 

به این فکر کردی  بچتو میخای بپساری  دست  کی؟  اصلا اگه  تحویلش نگرفت چی؟   روحیه بچت چی؟  اون اقا رو چطوری  میخای ب‌بچه سه ساله  معرفی کنی؟

منم دارم جدا میشم  ،  و به نظرم کسی  که یک نوبت جدا شده،، دفعه بعد باید صدبرابر    دقت کنی 

نه اینکه ندیده و نشنیده  از فضای مجازی باور کنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
انقدر مونده ای و حقیر شوهر که از نی نی سایت میخوای اشنا شی؟

وقتی نمیدونی موضوع چیه این مدلی حرف زدن قشنگ نیست من اونشب تاپیک زدم محض درد ودل گردن ی دفعه اونجا بود که خودشو خانم جازده بود آمد گفت ما دنبال همچین کیسی هستیم وفلان نه من بلکه چندتا از کاربرا که توتاپیک داشتن حرف میزدن کنجکاو شدن عکس برادرشو بفرسته گفت اینجا نمیشه منم فقط محض کنجکاوی میخواستم عکس ببینم گفتم بیا روبیکا عکسشو ببینم کلا دوساعت هم حرف نزدیم تابلو بود دروغگو بلاکش گردم 

انقدر مونده ای و حقیر شوهر که از نی نی سایت میخوای اشنا شی؟

تو همون تاپیک گفت مشهدم تاپیک هنوز هست برو بخون گفتم نه مشهدکجا تهران کجا بهم نمیخوریم کسی که نخواست حالا باهاش بره تورابطه فقط محض کنجکاوی عکسشو خواستم ببینم 

وقتی نمیدونی موضوع چیه این مدلی حرف زدن قشنگ نیست من اونشب تاپیک زدم محض درد ودل گردن ی دفعه اونجا ب ...

خب خداروشکر بلاک کردی 

عزیز من کل تاپیک رو  نخوندم طبق پست اولت و توضیحات اولیه ت این جواب رو دادم کلا به این نرهای نی نی سایت اصلا اعتماد نکن اونا اگه مشکل اخلاقی نداشتن تو سایت زنونه نبودن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿