2777
2789
عنوان

پارتنری ک از آدم درخواست پول میکنه😐شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوشت شبت خوش حال ندارم😐

بگو انتظار نداشتم اینقدر بی منطق باشی شب خوش و جوابش نده 

میخاد تحت تاثیر قرار بگیری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دوست من میخواست پارتنرشو امتحان کنه ۱۰ تومن ازش خواست اونم سریع زد به کارتش الانم کات کردن هرچی شماره کارت ازش خواست که پولو برگردونه بهش نداد 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببین اصلاپول ندی حتی اگه داشتی هیچوقت هم فکر نکن داره امتحانت میکنه،چون وظیفه ایی درقبالش نداری پس خ ...

آره خب 

قدیما دخترا پول می‌گرفتن 

من واقعا تعجب کردم اینجور موردی ندیدم تا حالا 

اگه مطمئنی که واقعا پولداره و تیغ زن نیست بنظرم خیلی بد جواب دادیاون موقع که گفت مامان بابات ندارن؟ ...

اون خیلی بد صحبت کرده ادم از یکی پول قرض بخواد میگه یه تومن داری بزنی فلان روز بدم بهت بعد طرف بخواد میده یا نمیده یعنی چی بزن به کارتم یا برو از مامان بابات بگیر

وقتی میگه از پدر یا مادرت بِکن بده، یعنی🚩🚩🚩دکمشو بزن. ازین یدالله گداهای پولداره.

خنده داره فک کن برا پسر غریبه از دست رنج بابات بدی🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻