2777
2789
عنوان

وعده وعید برای بچه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست
من باشم منطقی میشینم حرف میزنم ما هنوز باید چندسال بگذره از زندگیمون شاید ب مشکل بخوریم شاید اصلا کا ...

میگه باشه عزیزم 

ولی دیگه قرص نخور 😐🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سن شما هنوز وقت داره ولی شوهرتون دیگه لب مرزه داره دیر میشه براش

مرد می‌تونه تا آخر عمرش بچه دار بشه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهر منم گفت بچه بیار ۲۰۷ دوست داری برات میگیرم ولی الان ۵ ماهشه بچه ا ...

و اینم بگو ممکنه حالا حالاها باردار نشه. من خواهرم دو سال طول کشید باردار شد گفت خوبه ب حرف شوهرم کردم زودتر

ی نصیحت..تازمانی ک جفتتون از بدون بچه و دچنفره بودن خسته نشدین اصلا بهش فکرنکنین..بذارین عشقوحالاتون ...

گردش  زیاد رفتیم من دلم باز گردش و سفر میخاد 🤣🤣

ومنی که 23سالم دوتا بچه دارم هیچ کسی کمکم نکرد خودش شهر غریب سرکار منم کارم میکنمتازه هوس بچه سومم ک ...

وای 🤦

حموم رو کلا بسپار به خودش دیگه..کلا یه مسولیتی مختص خودش بزار

عزیزمممم هیچچچچچی بلد نیست الان بچه ام ۵ ماهشه تازه یاد گرفته بغلش کنه تا قبل از این سرو ته می‌گرفت بچه رو مثلا بچه رو زمین از شدت گریه کبود شده آقا حتی برش نمیداره وقتی میام میگه عه مگه باید برش میداشتم؟! در این حد حموم کردن که واسه خودمم سخته چه برسه به اون خدای نکرده سر بچه ام بلایی میاره

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
[QUOTE=366093072]میگه باشه عزیزم ولی دیگه قرص نخور 😐🤣[/QUOTEبا کی اومدی سیزده بدر هااا🤦‍♀️🤣خدا ...

🤣🤣🤣

و اینم بگو ممکنه حالا حالاها باردار نشه. من خواهرم دو سال طول کشید باردار شد گفت خوبه ب حرف شوهرم کر ...

من خودمم بعد از یکسال و ۸ ماه اقدام باردار شدم

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
عزیزمممم هیچچچچچی بلد نیست الان بچه ام ۵ ماهشه تازه یاد گرفته بغلش کنه تا قبل از این سرو ته می‌گرفت ...

🤣🤣🤣😑

عزیزمممم هیچچچچچی بلد نیست الان بچه ام ۵ ماهشه تازه یاد گرفته بغلش کنه تا قبل از این سرو ته می‌گرفت ...

عزیزم😂😂😂😂😂پس هیچی بهش امید نداشته باش

یکم جوجه بزرگ تر بشه خودش بیشتر باهاش سرگرم میشه

ولی من میگم چه دلی داشتما...از یکماهگی شوهرم جفتشون رو حموم میکرد😂😂😂

الانم تا میره داخل حمام پسرکوچیکم پشت در انقدر میزنه میگه ابی بازی تا در باز کنه ببردش داخل😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم😂😂😂😂😂پس هیچی بهش امید نداشته باشیکم جوجه بزرگ تر بشه خودش بیشتر باهاش سرگرم میشهولی من میگ ...

پس قدرش رو بدون واقعا

من اوایل بچه رو حموم میکردم همچی آماده میکردم میگفتم تو‌فقط بیا آب بریز روش من خودم می‌شورم یکی دوبار اومد اینقدر کند کند آب می‌ریخت بچه یخ میکرد هرچی میگفتم تند آب بریز زود باش می‌گفت میترسم آب می‌ره تو دهنش خفه میشه، یعنی واقعا روانم رو بهم می‌ریخت دیگه از دوماهگی خودم تنها میبرمش حموم هرچند سخته ولی اعصابم به هم نمیریزه