2777
2789
عنوان

با این دوستم چ برخوردی بکنم

146 بازدید | 13 پست

از امتحان برگشتیم داشتیم جوابا رو چک میکردیم سه تایی

بعد من همه رو درست نوشته بودم هی خوشحال بودم و میخندیدم بعد این اصرار داشت اینا نبوده و اشتباه نوشتی بعد عصبی شد دست دوستمو کشید گفت بیا با این نگردیم این ناامیدمون میکنه

جلوی پسرا

خیلی سرمون داشنگاهیم

خیلی ناراحت شدم!!!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار خودت بچگانه تر و سمی تر بوده

من ب اون نخندیدم منظورم اینه لبخند میزدم

شاید اما کلا من اونیکی دوستم حرف میزدم ن اون ک پرخاش کرد!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

فکر کردم نهایت کلاس چهارم دبستان هستین!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بیخیال بابا

دیگه ۱۵ ساله هام سر این چیزا خودشونو نمیگیرن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وای چقدرررر حسود😐

کلا تمایلی ب دوستی نداره انگار جدیدا با اینکه خودش اومد سمتم

من ب اون نخندیدم منظورم اینه لبخند میزدمشاید اما کلا من اونیکی دوستم حرف میزدم ن اون ک پرخاش کرد!

بازم رفتار خودت اشتباه بوده. پرخاشی هم نکرده راست گفته دیگ. این ذوق کردنا و خوشحالیا جلوی کسی که امتحانش رو جالب نداده مال دوره ابتداییه نه دانشگاه

بازم رفتار خودت اشتباه بوده. پرخاشی هم نکرده راست گفته دیگ. این ذوق کردنا و خوشحالیا جلوی کسی که امت ...

اخه منم قبلی خراب کردم اونا خوب دادن !

نمیدونم شاید من ک این چیزا مهم نیست واسم