2777
2789
عنوان

وعده وعید برای بچه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنتون که بالا نیست😂😂

اتفاقا سنشون خوبه برای بچه چون هم صبر و حوصله میخواد و فاصله سنی پدر و مادر با بچه هم خیلی مهم. بنظرم سن اقا الان برای پدر شدن کاملا نرمال. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهر منم گفت بچه بیار ۲۰۷ دوست داری برات میگیرم ولی الان ۵ ماهشه بچه ا ...

شوهر من وعده وعید نداد ولی از روز اول بارداری تا زایمان و تا الان که پسر اولم نه سال و پسر دومم هجده ماهه هست توی هرکاری که فکر کنید کمک دستم بوده...الانم درحال تعویض پوشک وروجک و تلاش برای خواب کردنش هست😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من ۲۶ ام اقدامم برا بچه ۵ماهه ۲۶ سن بالایی نیست برا بچه اوردن؟؟چون ۵سال جلوگیری کردم الان همش حس میک ...

نه گلم چرا فکر میکنید 26بالاست??

انشاالله بزودی بی بی چک مثبت😍

چندسالتونهاگر آماده هستین برا بچه دار شدن خب دست به کار بشینوعده وعیدا الکیهتهش خودت میمونی و بچه ها

چرا الکی باشه؟ گلم قرار نیست همه ادم ها چه زن و چه مرد شبیه به هم باشن

من پدر های مسئولیت پذیر کم ندیدم همونطور هم پدرهایی که مسئولیت پذیر و متعهد نبودن

من باشم منطقی میشینم حرف میزنم ما هنوز باید چندسال بگذره از زندگیمون شاید ب مشکل بخوریم شاید اصلا کار ب طلاق کشید  بچه اسیب ببینه 

اول بزار مطمئن بشیم کامل بعد بریم سراغ بچه اون دیر نمیشه 

اگرم قبول نکرد ک عقل نداره منطق نداره محلش نزار دیگم نیاز نیس توصیح بدی براش فقط جلو گیری کن قشنگ سفت و محکم

شوهر من وعده وعید نداد ولی از روز اول بارداری تا زایمان و تا الان که پسر اولم نه سال و پسر دومم هجده ...

شوهر من تو بارداری خوب بود زایمان هم هرچی گفتم انجام داد ولی بچه داری اصلااا هیچ کاری نمیکنه مگر اینقدر بهش بگم تا انجام بده اصلا بلد نیست پوشک عوض کنه با بچه بازی کنه تو حموم کردنش کمکم کنه یعنی هیچچچچ و حتی شبا هم می‌ره تو پذیرایی می‌خوابه که طول شب بیدار نشه🙄🙄

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
شوهر من تو بارداری خوب بود زایمان هم هرچی گفتم انجام داد ولی بچه داری اصلااا هیچ کاری نمیکنه مگر این ...

حموم رو کلا بسپار به خودش دیگه..کلا یه مسولیتی مختص خودش بزار