2777
2789
عنوان

وعده وعید برای بچه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست
پس قدرش رو بدون واقعامن اوایل بچه رو حموم میکردم همچی آماده میکردم میگفتم تو‌فقط بیا آب بریز روش من ...

ببین الان شما اینا رو تعریف میکنید میفهمم کارش مهم هم هستا😂

منم مشغول کارام تا اون بشوره بعد صدا بزنه برم بیارم  لبلس بپوشونم فکر میکردم خیلی راحته..الان متوجه شدم واقعا مهارت میخاد نوزاد حموم کردن..

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ببین الان شما اینا رو تعریف میکنید میفهمم کارش مهم هم هستا😂منم مشغول کارام تا اون بشوره بعد صدا بزن ...

بله سخته 

فکر کن من خودم هم باید داخل حمام بشورمش هم بیام بیرون بپوشمش🤕

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری خیلی سختتره. خودتون سردتون نمیشه تا بچه رو بپوشونید

آره خیلی سخته 

من اول بچه رو حموم میکنم بعد میبرم میپوشونم بعد خودم میرم حمام

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
آره خیلی سخته من اول بچه رو حموم میکنم بعد میبرم میپوشونم بعد خودم میرم حمام

عزیزم خداقوت بده بهتون

بزرگ بشه انشالله بشه چراغ دلت

نتیجه زحماتت رو ببینی گلم😍😘

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم خداقوت بده بهتونبزرگ بشه انشالله بشه چراغ دلتنتیجه زحماتت رو ببینی گلم😍😘

ممنون گلم🌹