2777
2789
عنوان

شما باشید از این تفاوت زندگی با جاریتون حرصتون نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 6248 بازدید | 179 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری اخه

عزیزم تو که مستأجر نیستی بچه هم که نداری درامدتون هم یکی هست تو چرا برای شوهرت به مناسبت ها کادوی خوب نمیخری.البته من نظرم اینه تو بدون کادو هم میتونی تو دل شوهرت بیشتر جا وا کنی.سیاست داشته باش خواهرم.بپوش بگرد خوش باش کلاس برو استفاده کن از موقعیت 

من رفتم تاپیکات رو خوندم بعضی جاها از زبون جاریت حرف زدی و خودتو نقد کردی . حسادت رو بذار کنار و زندگیت رو بکن و سعی کن هر روز نسبت به قبل پیشرفت کنی اگر می خوای جاریت باهات خوب باشه بهتره متشخص تر و پخته تر  رفتار کنی . حدیث داریم اگر خوب نیستی ادای آدمای خوب رو دربیار چون به مرور آدما شبیه کسی میشن که ازش تقلید می کنند. به جای اینکه راه های خاله زنک بودن و چیپ بودن رو پرس و جو کنی یاد بگیر باکلاس و فرهیخته رفتار کنی و تو رفتارت مهربونیت و خدا رو در نظر بگیری ‌. حسادت جذابیت رو‌ کم می کنه. من و جاریم با مادرشوهرش تو یه ساختمونیم ولی من هم خودم رو دارم هم احترام میگذارم به جاریم و اصلا تو رفتارتم حسادت نیست هر ککدوممون هم یه سری نقاط ضعف و قوت داریم تو زندگیمون و هیچ کدوم خودمون رو‌خوشبخت تر از اون یکی نمی دونیم 

چطوری اخه

بخدا دیدم دور اطرافم که پولدارن ولی خوشی ندارن ولی هستن کسایی که هیچ ندارن و خوشن.من جاری ندارم ولی دوتا خواهر شوهر فوق پولدار دارم خودمم مستاجرم ولی همیشه به خودم و زندگیم حسادت دارن همیشه زندگیم زبان زده اونا هست.دلم هزار تا غم داره ها ولی الکی حرص نمی‌خورم باطن زندگی خودمو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نمیکنم .خواهر شوهرم ماشین شوهرش بنز بود ویلا و خونه خوب داشت ولی یبار تو سر همسرم نزدم یا حرص و طمع نداشتم سرم تو لاک خودم بود همه اینایی که خواهر شوهرم داشت در عرض یکسال رفت دوباره شدن مستأجر ولی باز وضع مالیشون از من بهتره مهم نیست برام چون برام سلامتی خانوادم و بچه هام مهمتره یکم فکر کن به حرفام عزیز

دختره از حقوق خودش می‌خرهگوشی سامسونگ خریده بود

خوب بخره اون شاغل هست تو خانم خونه خودت.تو که نباید مثل اون باشی اونم نباید مثل تو .هر کسی اونطوری که دوست داره زندگی می‌کنه.تو که بهتر وقت داری به خونه و زندگیت رسیدگی کنی.به شوهرت برس به خودت برس بزار آسمون به زمین بیاد زمین به آسمون شوهرت بگه صدبارم برگردم عقب انتخابی تویی.زندگی رو برای خودت و شوهرت سخت و تلخ نکن.اصلا وانمود کن زندگیش برات مهم نیست 

خوب بخره اون شاغل هست تو خانم خونه خودت.تو که نباید مثل اون باشی اونم نباید مثل تو .هر کسی اونطوری ک ...

من بعد از بیست روز از عروسیم شوهرم گفت کل خانوادمو دعوت کنیم

منم به آشپزی انداخت

الان دختره بیشتر از هفت ماهه عروسی کرده

یه تعارف نزدن که بیاید خونمون

شوهرشم پشتش هست