2777
2789
عنوان

شما باشید از این تفاوت زندگی با جاریتون حرصتون نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 6264 بازدید | 179 پست
من اونم که خونه مادرشوهر میشینم

بخدا باور کن شرایط خودت بهتره .از این نظر نگاه کن دیوار به دیوار خونت جاری نیست یه غریبه هست.عزیزم اگه بنا به حساس بودن باشه با شرایط جاریت شوهرت باید حساس بشه .خداروشکر کن شوهرت تو این باغ نیست زندگیتو کن و لذت ببر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من تموم تاپیکاتو خوندم اول باید بپذیری که اون دختر از تو پولدار تره،خیلی هم پولدارتره و این نه ...

الان تو از کجا فهمیدی اون عفریته شوهرداریش خوبه؟؟؟

اون نه غذا درست می‌کنه نه ظرف میشوره

شوهرم هر زمان جارب واسه شوهرش کادو میخره بد اخلاق میشه با من. کادوی تولد و سالگرد ازدواج

همون شما هم اینجا رو بدین رهن و برین جای دیگه مستاجری

چون نزدیک مرکزین(خانواده پدری مشترک که همه سر میزنن) در جریان همه خبرها قرار میگیرین

به قول دوستمون میخوای کم نیاری برو سر کار

فن یاد بگیر 

حیفه تو، تو 28 سالگی غصه های الکی میخوری، حیفت نه اعصاب برات میمونه نه پوست، نه معده، نه مو نه استخون 

خودت رو مریض میکنی سی هیچی

برو کلاس یوگا یا پیلاتس

برو کلاس شنا 

به خودت برس

خیلی خودت رو دست کم گرفتی

الان تو از کجا فهمیدی اون عفریته شوهرداریش خوبه؟؟؟اون نه غذا درست می‌کنه نه ظرف میشوره

برا یه خانم شاغل غذا درست کردن و ظرف شستن ملاک نیست 

همین که با پولاش میتونه برا شوهرش هدیه گرون بگیره یا مطمئنم خیلی هم به خودش میرسه ندیده بهت میگم مطمینم شیک و پیکه