2777
2789
عنوان

وای بخدا بدبخت شدم تر زده شد تو ایندم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو قراره برم پانسیون مادرم قراره پدر خودش مادر خودش یا پدر مادر بزرگ پدریتو  بیاره اونجا نمیتونم خودمم بخونم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بگو قراره برم پانسیون مادرم قراره پدر خودش مادر خودش یا پدر مادر بزرگ پدریتو بیاره اونجا نمیتونم خو ...

فکر خوبیه 

میگم داداشم کوچیکه با دوستاش میاد خونمون چند روزه تمرکز ندارم میرم پانسیون 

بگه کتابکارامو میخاد چی؟

وای ریدم من 💔

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

بگو اون روز دوستم اومده. بعدش مامانم گف فقط گفتین و خندیدین دیگه نمیذارم اینطوری درس بخونی

طرف فامیله 💔دوستم میبود درجا میگفتم 

جواب نده اگه بعدا گفت چرا سین نکردی بگو تو تل نمیام حواسم پرت میشهامیدوارم آخرین بازدیدتو بسته باشی

طرف فامیله میزنگه به خانواده 

من تلگراممو دیل زدم از تابستون بخاطر درس همینم دیدم به تلگرام مادرم پیام داده 💔

فکر خوبیه میگم داداشم کوچیکه با دوستاش میاد خونمون چند روزه تمرکز ندارم میرم پانسیون بگه کتابکارامو ...

بگو چندتاییشو دادم دوستم خودم فعلا کتابام محدوده بهم پس داد خبرت میکنم 

فعلا میتونی بهش بگی سرماخوردم و حالم خوب نیست ، بعد دیدم پیام ندادی ،دیروز با دوستم دوتایی قرار گذاش ...

این فکر خوبیه میگم با رفیقم میریم پانسیون 

اما اگ راجب کتابکارام جیزی گفت چی 💔؟ وای ریدم من