یکی از دخترای فامیل داشتیم چند روز میش راجب کنکور حرف میزدیم نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو سرم رخ داد که برگشتم ب طرف گفتم خواستی بیا اتاقم باهم بخونیم من کتاب دارم
بخدا یه درصدم فکر نمیکردم جدی بگیرههههه 😭 پاشده تلگرام پی ام داده مطمئنم میخواد چی بگه 😭 بچه ها نگین چه بی رحمی اونم بیاد چی میشه ..بخدا من از تابستون دارم خر میزنم . من مجردم ایشون متاهل . گند میخوره ب کنکورم و ادامه روال درس خوندنم 😭من روزی بالای ۱۲ درس میخونم . مطمئنم ۶ ساعتم نمیتونه بخونه
همش تقصیر خودمه میدونم هی نگینننن راهکار بدین فقط چطوری حرفمو پس بگیرم و دکش کنم . یارو فامیله💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین نترس آدم بد بشی چرا میترسی ؟ بگو اونموقع شرایط اش رو داشتم میخواستم با یه نفر بخونم الان نمیتونم و تمرکز نمیتونم بکنم چون تو نیومدی رفتم دوستم اومد نشد بگیرم این روش با هم خوندن برا من جوابگو نیس قرار نیس دروغ گنده بگی حقیقت رو با چاشنی دروغ ترکیب کن