2777
2789
عنوان

وای بخدا بدبخت شدم تر زده شد تو ایندم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 74 پست
بگو چندتاییشو دادم دوستم خودم فعلا کتابام محدوده بهم پس داد خبرت میکنم

وای ازت یه دنیا ممنونم 

با اینکه زیاد شک دارم اما الان همچین گزینه ای میزارم درنهایت خیلی دیدم چاره ای ندارم همین چیزایی که گفتیو میگم داشت قلبم میومد دهنم مرسی ازت🥲

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

بگو خودمم تو خونه نمیمونم رفتم پانسیون

درمورد کتاب هم بگو کتاب خاصی ندارم، بیشتر از پی دی اف استفاده میکنم خواستی برات پی دی اف میفرستم ( توی کانالای تلگرام پره بفرس براش)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آینده آدم فامیل و غیر فامیل نمیشناسه فردا تو بری گند بزنی اون پاسخگوئه؟؟؟؟!

😭😭اخه خود احمقم پیشنهاددادم

بخدا تعارف بود من بی عقل یه درصدم فکر نمیکردم چنین چیزیو بخواد قبول کنه 

اگ خودش خودجوش همچین حرفی میزد اوکی بود رک و راست میگفتم من یکی تو اتاقم باشه تمرکز ندارم 

اما الان خودم گند زدم خودمم توش موندم💔

فکر خوبیه میگم داداشم کوچیکه با دوستاش میاد خونمون چند روزه تمرکز ندارم میرم پانسیون بگه کتابکارامو ...

خو اینجوری میگه منم میام پانسیون

به نظرم جوابشو بده شاید اصلا اینو نخواست بگه 

اگرم گفت بگو اره هیلی دوست داشتم با یکی درس بخونم مامانم اجازه نداد

بگو خودمم تو خونه نمیمونم رفتم پانسیوندرمورد کتاب هم بگو کتاب خاصی ندارم، بیشتر از پی دی اف استفاده ...

😭اخه خود خرم پیشنهاد داده بودم چند وقت پیش 

بخدا من بی عقل یه درصدم فکر نمیکردم بخواد جدی بگیره و چنین چیزیو قبول کنه فقط یه تعارف زدم 

الان خودم حرف خودمو پس بگیرم یه جوری نیست؟ 💔

خو برا چی میگی:/
ینی چی فک نمیکردم:/
معلومه جدی میگیره اخه شوخی داره مگه این جمله :/ عجباااا
جواب نده انقد جواب نده دیر شه خودش بیخیال میشه دیدیشم جایی بگو تلمو پاک کرده بودم بازم گیر داد گف میام بگو مامانم نزاشت چمیدونم مهمون اومده برامون از این چرتو پرتا دیه
نکنین بمولا:/

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

ببین نترس آدم بد بشی چرا میترسی ؟ بگو اونموقع شرایط اش رو داشتم میخواستم با یه نفر بخونم الان نمیتونم و تمرکز نمیتونم بکنم چون تو نیومدی رفتم دوستم اومد نشد بگیرم این روش با هم خوندن برا من جوابگو نیس  قرار نیس دروغ گنده بگی حقیقت رو با چاشنی دروغ ترکیب کن 

خو اینجوری میگه منم میام پانسیونبه نظرم جوابشو بده شاید اصلا اینو نخواست بگه اگرم گفت بگو اره هیلی د ...

وای فامیله بخدا دوست میبود درجا میگفتم بهش 

😭

😭😭اخه خود احمقم پیشنهاددادمبخدا تعارف بود من بی عقل یه درصدم فکر نمیکردم چنین چیزیو بخواد قبول کنه ...

یا ام رک باش بگو من تعارف زدم شما چرا باور کردی

هیچ وق یادم نمیره ی دفعه یکی گف دست بندت چقد قشنگه گفتم قابلی نداره یارو زود برگشت گف خب درش بیار بده من 

منم گفتن اون. طوری. میگن ولی نمیدن بعدشم خندیدم زود مکان رو ترک کردم🤣🤣

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
ببین نترس آدم بد بشی چرا میترسی ؟ بگو اونموقع شرایط اش رو داشتم میخواستم با یه نفر بخونم الان نمیتون ...

فامیله اخه 💔 اشکالی نداره؟ 

بعد راجب کتابکارام چیزی گفت چی بگم ؟ 

وای ازت یه دنیا ممنونم با اینکه زیاد شک دارم اما الان همچین گزینه ای میزارم درنهایت خیلی دیدم چاره ا ...

قربونت ،امیدوارم رتبه ای که دوست داری رو بیاری 

آفرین بهت که برا آیندت تلاش میکنی 💖

وای عزیزم بگو خودم لازم دارم نمیتونم خیلی سادست بخدا

اخه اگه خودش پیشنهاد داده بود همینو میگفتم 

اخه خود خرم همچین تعارف مزخرفی کردم 

یه درصد فکر نمیکردم همچین چیزیو قبول کنه 

بعد الان یهو بگم عزیزم من ان روز جوگیر شدم یه چی پروندم؟ 

واقعا میدونم خیلی بی عقلم💔