2777
2789
عنوان

وای بخدا بدبخت شدم تر زده شد تو ایندم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 74 پست
میفهمم مرسی واقعا خیلی حرفات ارومم کرد🫂 مثل بچه ها اشکم داشت درمیومد سرش ...💔من چند هفته ایه یکی ا ...

میبینی که خودتم مشکلات کم نداری پس شرایط کمک نداری بیشتر کمک میخوای ، اگه گفت خواستم ببینم اگه خواستی قرض بدی قرض بگیرم بگو والاه من خودم یه نفرو میخوام سرپام کنه و حتی بهم کتاب قرض بده . شرایط اشو ندارم واسلام ختم کلام .

فک کنم پیام داده کتاب بخواد ! بگو دارم استفاده میکنم ازشون یا قرض دادم به همکلاسیم دست اونه .

نه میدونی من که از دهنم این تعارف پرید یهو خیلی استقبال کرد

کلا منظورش این بود باهم بخونیم...

رقابتی....

و حتی پول روی هم بزاریم کتابکار بگیریم 

اولا منی که تا اینجا زحمت کشیده بودم حالا بماند این یه ماه اخر 

خیلی فرق داره درس خوندم با کسی که تازه میخواد بخونه 💔

دوما من اصلا نیاز به کتابکار ندارم من همین کتابکارای خودمو میخونم و ازمون و پی دی  اف میزنم دیگ شاید فقط تا یک ماه اینده فقط به کتاب تستام احتیاجی داشته باشم دیگ بعدش فقط ازمون و بانک تسته روال کارم 

سوما ایشون متاهله 

سبک زندگیش مطمئنم کاملا با منی که مجردم فرق میکنه 

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میبینی که خودتم مشکلات کم نداری پس شرایط کمک نداری بیشتر کمک میخوای ، اگه گفت خواستم ببینم اگه خواست ...

نمیگه با خودش چرا این حرفاش با چندوقت پیش یهو ۱۸۰ درجه فرق کرد؟ 

باشه همین کارو میکنم ایشالا که تموم بشه این قضیه بازم مرسی ازت مهربون 💗🥲 خیلیییی ازت حس خوبی گرفتم ...

قربونت ایشالله شمام به درجات  بالا برسی و  کنکورتو عالی بدی 💗💗 مهربون که چه عرض کنم نیستم ولی خودم نتونستم نه بگم کلی ضرر کردم 😁

نه میدونی من که از دهنم این تعارف پرید یهو خیلی استقبال کرد کلا منظورش این بود باهم بخونیم... رقابتی ...

حس میکنم حرف کشیده از اون با سیاستاس شمام مهرطلب از دهنت در رفته گفتی تعارف کردی اونم نه گذاشته نه برداشته استفاده کرده از فرصت رو نده بهش

نه میدونی من که از دهنم این تعارف پرید یهو خیلی استقبال کرد کلا منظورش این بود باهم بخونیم... رقابتی ...

خودت خوب سنجیدی پس شرایط رو نترس اصلا بزار هر چی میخواد بگه . اینکه ضرر کنی خودت تا آدم خوب باشی خوبه  یا اینکه صادقانه بگی نه و روال زندگیت رو پیش بگیری ؟ 

قربونت ایشالله شمام به درجات بالا برسی و کنکورتو عالی بدی 💗💗 مهربون که چه عرض کنم نیستم ولی خودم ...

اخی الهی 🥲 

نه واقعا از اینکه انقدر ولسم وقت گذاشتی معلومه خیلی دلت پاکه 

ایشالا از اینجا به بعد واست بهترینا اتفاق بیوفته

حس میکنم حرف کشیده از اون با سیاستاس شمام مهرطلب از دهنت در رفته گفتی تعارف کردی اونم نه گذاشته نه ب ...

اره من کلا تو  جمع اون فامیل زیاد راحت نیستم 

یه مقدار خجالتیم و اضطراب اجتماعی دارم من زیادی ساکت بودم خواستم باهاشون صمیمی بشم یا یه ذره اجتماعی تر بشم همچین حرفیو زدم 

خودمم میدونم خیلی احمقم بخاطر این رفتارم 🥲

اما کاریه که شده 

حرفیه که زدم 

بالای ۱۸ سنمه اما هنوز عقلم کامل نشده اخه بتوچه زننن

اره من کلا تو جمع اون فامیل زیاد راحت نیستم یه مقدار خجالتیم و اضطراب اجتماعی دارم من زیادی ساکت بو ...

نه بابا سنی نداری منم هم سن تو بودم بدتر از تو بودم 😂 یادمه پشت کنکور بودم یه نفر اومد دم در خونمون کتاب بخواد خانوادمم میدونستن من نمیتونم نه بگم تو خونه پنهون شده بودم اونا به جام گفتن نه ، زنه پررو بود اومد توی حیاط خونه بی اجازه صدام کرد 😑😂 منم رفتم تو اتاق قایم شدم تو وضلت از من بهتره از الان نه گفتن رو یاد بگیر فردا رفتی دانشگاه هزاران آدم منفعت طلب پشتت میوفتن اونموقع سیگار بکش ، بیا پارتی ، درس بنویس فلان کن برام بهمان کن برام ماها میترسیم که از طرف مردم پذیرفته نشیم برا همین نه نمیگیم ولی نه بگیم آدمای بد دور میشن و همون بدا احترامتو نگه میدارن بعدا و آدمای خوب روبروت قرار میگیرن

نه بابا سنی نداری منم هم سن تو بودم بدتر از تو بودم 😂 یادمه پشت کنکور بودم یه نفر اومد دم در خونمون ...

وایی اخییی🥲😂کیوتتت

کم کم‌اوکی شدین یا نه هنوزم همینطورسن؟ منم دقیقا میترسم . همه اینا بلاهایی مثل این که سرم میاد حس میکنم سر اعتماد به نفس پایینمه . تنها امیدم اینه بالاخره امسآل قبول بشم تنها چیزی که اعتناد به نفس از دست رفتم طی این دوسال پشت کنکور موندنم برمیگردونه قبول شدن دانشگاهه 🥲

قبول بشم بالاخره همه چی درست میشه 

وایی اخییی🥲😂کیوتتت کم کم‌اوکی شدین یا نه هنوزم همینطورسن؟ منم دقیقا میترسم . همه اینا بلاهایی مثل ...

اونقدر نیش خوردم که بهتر شدم 😁 بازم دارم ولی دیگه اونقدر دیدم به عالم وآدم شک دارم ، آخرش شکم یقین میشه 😐.

شده کتابی به مثال دادم ولس آخرش با وضعی مواجه شدم کتاب باد کرده ، خط خورده نوشته شده اصلا دیگه نخواستم خودم استفاده اش کنم اخر اهدا کردم ، شده آدمی برام دام پهن کرده تعارف کرده سیگار بکشم با اینکه میدونسته سیگار نمیکشم باعث شد ۴ بار سیگار بکشم ،اعتماد به نفس اصلا به کنکور ربط نداره هزاران مسائل پیش میاد متاسفانه چون بهمون زیاد گوشزد کردن مواظب باش فلان میشه بهمان میشه یا بچگی اون عشق وتوجه رو دریافت نکردیم الان هنوز تو آدمای دیگه دنبالشیم ولی آدما هیچ عشقی نمیدن مگه منفعتشون توش باشه . من همکلاسی های بدم فامیلم کلی آدم اعتماد به نفسمو خورد کردن ولی آخرش همه چی به دید خودته من تو جامعه اون آدمایی رو دیدم که استعداد ندارن ولی چون خودشونو بالاتر از همه میدونن همین دید بالا بودن از همه جلوشون میندازه . خودتو از همه بالا بدون

اونقدر نیش خوردم که بهتر شدم 😁 بازم دارم ولی دیگه اونقدر دیدم به عالم وآدم شک دارم ، آخرش شکم یقین ...

میفهمم واقعا

هیچکسی تو این دنیا غیر از خانواده مهمتر از خود ادم نیست 

مرسی بابت اینکه تجربه هاتو برام میگی 🥲 

یه دنیا ممنون🫂💜