2777
2789
عنوان

اگه همیشه پسر باشه که شب بخیر بگه

93 بازدید | 8 پست

اگه همیشه پسر شب بخیر بگه انرژی زنانتون پایینه ینی؟

طرف اگه سرکار بره و خسته میشه حق میدین همش اون بگه شب بخیر یا بریم بخوابیم؟  

شوهر من ک همیشه اول شب بخیر میگه از بس خسته میشه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روابطی ک حتی ی پیام رو هم مث معامله میدونن متنفرم

معامله نیست فقد میخوام من جلوه ی بد یا بی ارزشی نداشته باشم پیشش و هیچوقت از سیاست توی رابطه خوشم نیومده انقد

تو نینی سایت گشتما اینجوری شدممم

معامله نیست فقد میخوام من جلوه ی بد یا بی ارزشی نداشته باشم پیشش و هیچوقت از سیاست توی رابطه خوشم نی ...

منم بدم میاد سیا بازیو 

اینجا اسمش. گذاشتن سیاست  ولی من میگم فیلم بازی کردن تو همه حالتی بده مگه خود واقعیمون چشه 

ادم ی روز حوصله داره دلش  میخاد تا صب بیدار باشه ی روز دلش نمیخاد 24ساعت جواب هیشکیو بده 

ادما باید کنار هم راحت باشن احساس امنیت کنن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
منم بدم میاد سیا بازیو اینجا اسمش. گذاشتن سیاست ولی من میگم فیلم بازی کردن تو همه حالتی بده مگه خود ...

اره،، 

چیزی بهش نگفتم منم که حسه بدی نداشته باشه منم نباید انقدر حساسیت داسته باشم ب اینچیزا