من یه مشکلی دارم اونم اینه وقتی خونم نمیتونم درس بخونم یا تلویزیون میبینم یا اهنگ گوش میدم قدم میزنم امروز به مامانم گفتم میخوام برم کتابخونه درس بخونم گفت نه نمیشه اونجا همه صحبت میکنن کسی اونجا درس نمیخونه خیلی سخته درس خوندن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه خیلی فضای کنابخونه خوبه اتفاقا کسی حرف زد دعواش می کنن کسی برای خوشگذرونی نمیره کتابخونه فقط دقت جایی که میری کتابخونه کودکان نداشته باشه من یه جا رفتم بچه ها خیلی سر و صدا می کردن
نه اینجور نیست محیط کتابخانه ها مسئول کتابخانه داره کاملا هم محیط ساکت و ارومی هستن دیگه بستگی به برنامه کتابخونه داره مثلا روزهای زوج اقایون و فرد هم خانم ها
نزدیک خونه ما ماهیانه پونصد و هشتاد می گیرن ولی کتابخونه عمومی سالیانه پنجاه هزار تومان هست توی یه کتابخونه هم ثبت نام کنی از سالن مطالعه همونجا فقط می تونی استفاده کنی ولی از کتابای کل کتابخونه های عمومی می تونی امانت بگیری