2777
2789
عنوان

دختر همسایمونو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 128 پست
ایول کار خوبی کردی دمت گرم

ففداتشم 😂❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بد عصبانی میشی به اعصابت مسلط شو

ی لحظه قاطی کردم به خدا نمیخواستم بزنمش 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اتفاقا یادمه چندوقت پیش تاپیک زدی گفتی دختر همسایه به پدرت بی احترامی کرده والان هم پررویی میکنه

امون موقع میخواستم بگم خودت  یه گوشه خفتش کن گوشمالیش بده تا دمش قیچی بشه. گفتم الان میریزن سرم

شیرم حلالت خوبش کردی😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خوب کاری کردی منم با یکی به مشکل خوردم توی جمع دراومد گف تو خراب و سلیطه ای پشتم میگف خونه خراب کنه ...

افرینننن

اتفاقا یادمه چندوقت پیش تاپیک زدی گفتی دختر همسایه به پدرت بی احترامی کرده والان هم پررویی میکنهامون ...

ییادته دختر؟؟؟؟ 

دیدی چقدر حرص خوردم؟؟؟ 

هنوز خالی نشدم به خدا😂😂

با حرفام ک خیلی سوزوندمش

همین کافی بود چشم در مقابل چشم 

برای منم همین اتفاق افتاد پسر کوچیک همسایمون هی برا مادرم قلدری میکرد و من هی صبر میکردم تا اینکه یه روز با مادرم رفتیم جلو خونشون تو یه ساختمون هستیم و هر آنچه که لایقشون بود رو گفتیم مثلا به مادرش گفتم این پسر تو بچه نیست بلکه تخم شیطان زاییدی میرسه اون روزی که در آینده از زندان جمعش میکنی و حرف های دیگه

هز هون روز به بعد سرش تو کار خودشه ☺️ 

خوب کردی ادبی که ذره ذره تو ۲۰سال باید جمع میکرد رو یه دفعه بهش تزریق کردی😂😂

😂😂به خدا دست خودم نبود یهویی شد 

بعد این وسط بابام گیر داده ک چرا با لباس خونه اومدی بیرون 

گفتم ببخشید باباجان میگفتم صبر کن برم لباس بپوشم بیام بزنمت😂

ییادته دختر؟؟؟؟ دیدی چقدر حرص خوردم؟؟؟ هنوز خالی نشدم به خدا😂😂

نوش جونت حقش بود. وقتی خانواده ها تو تربیت بچه هاشون کوتاهی میکنن جامعه به ناچار تربیتشون میکنه.

ولی دیگه تا همین اندازه کافیه دیگه کاریش نداشته باش 

ممکنه برات دردسر بشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘