دخترم 4 سالشه تا با یه بچه دوست میشه دو دقیقه بعد میبینم بچه رو زده و دعواشون شده نمیدونم چرا اینجوریه نمیتونه مسالمت آمیز دوستی کنه ، از آیندش میترسم ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همش صبح تا شب باهاش صحبت میکنم که دوستاتو برای خودت حفظ کن دعوا نکن کسی رو نزن ولی انگار تو ذاتشه
نگران نباش بچه ها مثل گلن . یجوری توضیح بده که متوجه شه کم کم درست میشه مثلا با عروسکاش و اینا بگو دوست داری کسی تو رو بزنه از دوستات اخ اخ درد داره پس ما هم نباید دوستامونو بزنیم خدا ناراحت میشه .......اینجوریا مثلا
دوست عزیز بچه ب پدرومادرش میره وقتی داری از بچت میگی بدون اول داری از خودت میگی ، اون تو ذاتش نیست از بچگی دیده تو شکم تو بوده دیده حالا فیلم یا هرچیزی ک میدیدی این حرفا علمی ثابت شده