2777
2789
عنوان

آزمایش تیروئید

429 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. امروز رفتم آزمایش دادم. بعد ساعت ۳ از آزمایشگاه زنگ زدن بهم گفتن سابقه بیماری تیروئید دارید؟ گفتم نه. بعد گفتش چهارشنبه ناشتا بیا باید آزمایش تیروئیدت تکرار بشه. خیلی نگرانم به نظرتون چه مشکلی داشتم که باید دوباره آزمایش بدم. کسی تا حالا این اتفاق واسش افتاده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش احتمالا برای نمونه خونتون اتفاقی افتاده ریخته شکسته کم بوده هر چی.... اینجور گفتن دوباره ...

آخه آزمایش هورمونیم داشتم ولی فقط تیروییدا گفت باید تکرار بشه

نه، وقتی تیروئید میگیرن فقط تیروئیده کاری به چیز دیگه ندارن، من یا مامانمم شده که زنگ زدن سوال پرسیدن گفتن دوباره باید بیاین برای آزمایش، یک درصدم نگران نباش

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

عزیزم چیز خاصی نیست. من چون تو آزمایشگاه کار کردم میدونم. گاهی وقتا یه خطاهایی پیش میاد تو آزمایش، که آزمایشگاه لازم میدونه مجدد نمونه بگیره از بیمار. یا مثلا سطح هورمونای تیروئیدتون خیلی بالا یا خیلی پایین بوده، بعد لازم دیدن دوباره تکرار کنن تا مطمئن بشن. چیز خاصی نیست.اصلا آزمایش خون تیروئید که چیز بدی رو نشون نمیده که. فقط کم کار بودن یا پرکار بودن تیروئیدو نشون میده. اصلا نگران نباش. بعدشم که جواب آزمایشو گرفتی برو پیش متخصص غدد

چه چیزی مثلا یا بالا بوده یا پایین ترس نداره آزمایشگاه خوب برو آزمایشگاه دانش برو

من تهران نیستم. شهرستانم. اتفاقا جای خیلی معروفی رفتم. ماه قبل رفتم کیلینیک دولتی جوابشم خوب بود

من تهران نیستم. شهرستانم. اتفاقا جای خیلی معروفی رفتم. ماه قبل رفتم کیلینیک دولتی جوابشم خوب بود

کار خوبی کردی جای معروفم که رفتی دیگه نگران نباش یه زحمت دوباره هست دیگه برو به سلامت

یا الله 

اصلا نگران نباش ... منم یک جای معتبر رفتم بدای همین خیلی میخواست دقبق باشه ... رفتم جواب ازمایشمو بگیرم هی چند تا از کارمندا و خود دکتر گفتن سابقه تیروئید داشتی گفتم نه و گفت پس تیروئیدت کم کاره چرا ... خیلی هم نبود ۱۰ بود گفت دوباره از بده ک مطمئن بشم ... بعدشم یک ماه قرص میخوری نرمال میشه

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩