2777
2789
عنوان

دختر همسایمونو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 128 پست
خیلی خوب کردی عزیزم مامانا از این حرفا میزنن ولی ته دل احتمالا خوشحاله که دفاع کردی.فقط یه چیزی بگم ...

همیشه اینجورم بابا 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتازین عصبی شدم ک نصفه نوشتی😂

فداتشم ❤شرمنده زیاد میشد اخه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

فداتشم 😂❤

😘❤

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
خیلی رو مخه هی ببندی دهنتو ولی طرف بخاره و هی سوک بزنه

دقیقا دقیقا 

نوش جانش ولی مواظب زد و خورد باش سعی کن بیشتر با حرف بسوزونیش نه با زدن که عواقب داره

با حرفام ک خیلی سوزوندمش 

دختر داره همسایمون 20یا21سالشه به پدرم فحش بد داده و گفته به تو ربطی ندارع!! پدرم فقط گفته واست متاس ...

خوب کاری کردی 

منم با یکی به مشکل خوردم توی جمع دراومد گف تو خراب و سلیطه ای پشتم میگف خونه خراب کنه درحالی که من اصن چیزی نمیگفتم

صبرم تموم شد یه جوووری جرش دادم یه جوری پارش کردم همشم میگفتم مگ نمیگفتی من خونه خراب کن و سلیطم؟ بیا بت نشون بدم راس میگفتی وقتی زندگیتو خراب کردم میفهمی پتیاره 

اینجور ادما باید مث خودشون رفتار کرد

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

ببخشید هاولی 😒کار خیلی خیلی خوبی کردی آفرین 😍

❤❤😂چاکر شما 

فداتشم ❤شرمنده زیاد میشد اخه

من باید شرمنده باشم ببخشید یکم اعصابم خورد بود چرت گفتم😘

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
دمت گرم اسی خوب حدشو بهش نشون دادی

نذاشتن بزنمش لگد میپروند ک بتونه منو جدا کنه از خودش باورم نمیشه زورم چقدر زیاده😂