2777
2789
عنوان

دختر همسایمونو زدم

2580 بازدید | 128 پست

واقعا نمیخواستم کار به اینجا بکشه ک بزنمش! 

این همسایمون سه چهارتا بچه داره ک تابستونا از ساعت 8صب میومدن تو کوچع تا 9شب 

ی روز جمعه بود پدرم میخواست استراحت کنه ک طبق معمول بچه های این تو کوچه سرو صدا راه انداخته بودن 

پدرم رفت گفت برید خونه هاتون روز جمعست بذارید استراحت کنیم ما (مادرمم مریض هست بعضی شبا تا صب از درد خوابش نمیبره صبا میخوابه ک یهویی دختر 20یا21سالش.. 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خب

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مثلا ک چی الان 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

می‌تونه از دستت شکایت کنه

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

دختر داره همسایمون 20یا21سالشه به پدرم فحش بد داده و گفته به تو ربطی ندارع!! 

پدرم فقط گفته واست متاسفم اومده تو من اینو کینه کردم بازم کاریش نداشتم 

تا اینکه پدرم گفت بازم چپ چپ نگام کرده تیکه انداخته بازم من چیزی نگفتم کوتاه اومدم تا اینکه چند روز پیش تو کوچه منو دید گفت میگم چرا (خیلی ببخشید معذرت میخوام اینو میگم) گفت میگم چرا بوی ج. نده کوچه رو برداشته نگو تو داری رد میشی 

بازم من خندیدم بهش بیشتر نیش خند بودو چیزی نگفتم 

تا امشب به خواهر 15سالم چرتو پرت گفت دیگه تحملم طاق شد گرفتمشاز موهاش و گلوشو فشار میدادم اشکاش میریخت گردنمو چنگ میزد ک ولش کنم 

بچه ها به خدا طاقتم تموم شد تا کی ساکت میموندم؟؟ 

هرچی از دهنم در اومد بارش کردم اگه بابام جدام نمیکرد میکشتمش 

الانم مادرم با من تو قیافست ک چرا ابروریزی کردی خب چیکار میکردم؟؟ 

شکایتم کردم زنگ زدم مامور کاری نکرد تنها راه همین بود 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خب مثلا ک چی الان

اعصابم خرابه ادامشو نوشتم بخون 

اعصابم خرابه ادامشو نوشتم بخون

اعصاب مارم خراب کردی با نصفه نوشتن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
دختر داره همسایمون 20یا21سالشه به پدرم فحش بد داده و گفته به تو ربطی ندارع!! پدرم فقط گفته واست متاس ...

👌🏻کار درست رو کردی 

کسی که خانوادش بهش ادب یاد ندادن جامعه ادبش میکنه

دختر داره همسایمون 20یا21سالشه به پدرم فحش بد داده و گفته به تو ربطی ندارع!! پدرم فقط گفته واست متاس ...

افرین خوب کردی😐بیشعور نفهم احترام بزرگتر سرش نمیشه باید مث سگ بزنیش