2777
2789
عنوان

دختر همسایمونو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 110 پست
خوووووووووووووووببببب کاریششش کردیییدمتم گرم دمشو چیدی آفرین

نذاشتن بزنمش نذاشتن به خدا گرفتنم الانم هم بابام هم مامانم تو قیافن باهام ک چرا ابروریزی کردی 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خوبش کردی دختره احمق من بودم همون اول لهش میکردم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب مارم خراب کردی با نصفه نوشتن

اخه زیاد میشد گفتم پایین تر بگم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

دختر داره همسایمون 20یا21سالشه به پدرم فحش بد داده و گفته به تو ربطی ندارع!! پدرم فقط گفته واست متاس ...

وایی چه قدر بیشعور بوده من فکر کردم تو یهو عصبی شدی الکی زدیش میخواستم بگم چرا زدیش الان تا آخرش خوندم خوب کردی زدیش زنیکه خرابو

👌🏻کار درست رو کردی کسی که خانوادش بهش ادب یاد ندادن جامعه ادبش میکنه

والا نمیزدمش شب خوابم نمیبرد ولی کمش بود کم زدم 

دختر داره همسایمون 20یا21سالشه به پدرم فحش بد داده و گفته به تو ربطی ندارع!! پدرم فقط گفته واست متاس ...

بقول حصین(حلالت حلالت)

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بهترین کارو کردی به نظر من آفرین. فقط عزیزم مواظب باش آثاری به جا نزاری دمت گرزررررم حال کردم👏👏👏� ...

فداتشم هرغلطی میخواد بره بکنه دیگه طاقت نکردم تا کی ساکت میموندم؟ 

نذاشتن بزنمش نذاشتن به خدا گرفتنم الانم هم بابام هم مامانم تو قیافن باهام ک چرا ابروریزی کردی

مامان باباها کارشون همینه اگه نمیزدیش به کارش ادامه میداد هرچند باید همون دفعه اول مزدی تو دهنش تا بفهمه همه جا نباید هار باشه اهمیت نده 

افرین خوب کردی😐بیشعور نفهم احترام بزرگتر سرش نمیشه باید مث سگ بزنیش

والا من پدرشو میبینم بخاطر سنش سرمو میندازم پایین هیچی نمیگم فکر کردع خبریه 

اخیششش کار خوبی کردییی دلم خنک شدددد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اخه زیاد میشد گفتم پایین تر بگم

اها درهرصورت حلالت باشه دمت گرم شیرزن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
خوبش کردی دختره احمق من بودم همون اول لهش میکردم

اخییش دلم خنک شد نشد ک بزنمش نشد 

گردنشو گرفته بودم میگفتم جاییی ببینمت سرت بالا باشه خفت میکنم میکشمت😂😂💔

اخییش دلم خنک شد نشد ک بزنمش نشد گردنشو گرفته بودم میگفتم جاییی ببینمت سرت بالا باشه خفت میکنم میکشم ...

واییی افرین 😁خوب گفتی من جای تو کیف کردم افرین

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️