2777
2789

موقع برگشت از کار خیلی داغون له و خسته م و تا دو سه ساعت بعد کار ترجیح میدم حرف هم نزنم ، یکی از همکارامون از هفته ی پیش دقیقا هم مسیر من شده قبلا از مسیر دیگه ای میرفت راستش منم اصلا حوصله حرف زدن و حتی خوش و بش تواون تایم  ندارم ، متاسفانه تا ببشتر مسیر هم راهمون یکیه هم ایستگاه اتوبوس هم مترو  این یکی مسیر هم از جاهای دیگه نزدیکتره😭😭😭😭😭 منم اصلا حس و حال هم مسیر شدن با کسی رو ندارم بنظرتون چیکارکنم که مودبانه باهاش توی یه مسیر نباشم ؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبرکن بره بعد شما برو 

یا هدست بذار گوشات بگو باید پادکست گوش کنم یا برای ارائه کارم باید فلان فایل رو گوش کنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

منم قبلا همین مشکل تو رو داشتم ولی شانسی که اوردم همکارم فس فسو بود من که کارم تموم میشد مثل جت میزدم بیروون چند باری بهم گفت صبر کن منم تموم کنم با هم بریم من به بهونه عجله داشتن پیچوندم زود رفتم دیگه بعد از اون انتظار نداشت با هم برگردیم 

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

اسنپ بگیر جلو در سوار شو اصلا هم مسیر نمیشید .

یا کلا صبر کن اون بره شما دیرتر یا زودتر محل کار رو ترک کن که همزمان نیاید بیرون .

یا بگو کاری دارم باید سریع برم از یه سمت دیگه برو .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑