2777
2789

واقعا حالا که فکرشو میکنم حتی اگه پزشکی هم قبول میشدم در بهترین جا ارزششو نداشت که به خاطرش ازدواجم رو به تعویق بندازم تازه الآنم که 21ام دیره به نظرم کاش 18سالگیم اولین خواستگارمو قبول میکردم که23سالش واقعا چه قدر قشنگ میشد چه قدر شوق هیجان اوج هورمون های جنسی حس قشنگ عاطفی با یکی از سن کم خاطره می‌ساختم واقعا کسایی که تو این سن ازدواج کردین بهتون قبطه میخورم

ولی در واقعیت من دختری هستم که شاید تا 30سالگی هم نتونم ازدواج کنم من اون موقع با یه پسر 36ساله در خوشبینانه ترین حالت چه شوقی برای زندگیه نصف عمرمون کردیم فقط ازدواج میکنیم که کرده باشیم اصلا حالا میل جنسی میمونه واسه یه زن یا شور هیجان و زیبایی 

کاش منم مثل عزیز کرده های خدا وقتی 18سالم بود ازدواج میکردم اون موقع چه شوقی داشت حتی برای خانواده شوهرمم عزیز بودم خودمو لوس میکردم و هزار تا چیز 

اصلا به نظرم ازدواج یه سن خاصی داره واسه هر کی واسه من تو اون سن بود که نشد یعنی نزاشتن منم دیگه هیچوقت ازدواج نمی کنم تموم عمرم بر باد رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا با نظرت موافقم.چون خودمم سن پایین ازدواج کردم.

ولی یه چیز دیگه هم هست.همه ی آدما مثل هم نیستن.

یکی دوست داره تحصیل کنه عاشق درس و دانشگاهه اون وقت ازدواج فقط دست و پا گیره براش

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫

مگه روحتون از سر راه آوردی که 18 عروسی کنی.دلت برای جنگ و دعوا زود هنگام درد میکنه؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خیلی دید کاه سطحیه هست عزیزم‌

ادم یه پختکی برای ازدواج لازم داره که دست کم زیر ۲۷ سال اتفاق نمی افته 

من ۳۷ سال سن دارم تازه میخوام ازدواج کنم اگرچه که من هم دیره ولی بازم خدارو شکر میکنم که در سنین پایین ازدواج نکردم بابت این موضوع خوشحالم

فقط لطف خدا

اونقدری که شما به ازدواج فکر می‌کنید خود ازدواج به خودش فکر نمیکنه 

یه روز میگید مجرد تا ابد

یه روز عشق ازدواج 

درستون رو بخونید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ببخشید تو کدوم غار زندگی میکنی؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

سلام کلاس رایگان خیاطی گذاشتم لینگ امضام دوسداشتی نگاهی بنداز

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl