2777
2789

سلام 

من چند سال پیش یه پولی به همسرم داده بودم  با همون پول یه ماشین اتومات چینی خریدیم به اسم خودم البته بعدش خودش پول گذاشت رو ماشین عوضش کرد دنا اتو خرید ولی سالهای قبل  برای عوض کردن ماشین یا قسط خیلی سرویس و النگو و انگشتر و دستبند فروختم ،هروقت میگفت کم آوردم طلای منو میفروخت البته بیشترش و خودش نخریده بود 

گذشت تا ماشین رو فروختیم کلا تا ماشین بهتری بخریم 

فهمیدم بهم خیانت کرده بحث و دعوا گفتم خونه بزن به اسمم گفت ماشین جدید رو میزنم به اسمت حالا یه تیگو ۸ آورده هنوز پولش رو نداده طرف آشناست نصف بیشترش رو بدیم بقیه اش ۴۰۰ تومن قسطی باشه  البته وقتی نصف پول رو بدیم سند میزنه 

حالا دیروز بهش گفتم ماشین رو به اسمم نمیرنی ؟ گفت کدوم ؟ گفتم تیگو! گفت نه یه سورن یا دنا یا تارا برات می‌خرم 

وای داغ کردم پا شدم هرچی دلم میخواست بارش کردم گفتم سرطان بگیری اعصابم رو داغون کردی 

می‌خوای چند سال دیگه بچه تا بزرگ شدن یکی برو همه چی هم به اسم خودته

گفت نه و فلان یه بار اشتباه کردم و منم گفتم تمومه ول کن اصلا ماشین نمیخوام 

واقعا نمی‌دونم چکار کنم ؟ قبل اینکه خیانت کنه جای طلاهایی که فروختم داشت برام میخرید کل حقوق یک ماهش رو یک بار برام داد یه بار دیگه ۳ برابرش رو گرفت 

پولم هرچقدر بخوام میده یا بگم کار زیبایی چیزی می‌خوام  

حالا واقعا به دنا یا سورن راضی بشم ؟؟ 

بخدا تاپیک زدم چون تو قبلی کسب درست راهنمایی نکرد

نمیخوای جداشی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نقدبه ازنسیه هست حتماماشین بزن با نامت بعد بفروش وطلابراخودت بگیر

دیگه سورن بخره میندازه زیر پاش برای این ور اون ور نمیده دست من که 

صبحی گفتم ماشین نمیخوام همون پولم رو بده می‌خوام طلا بگیرم ولی میدونم نمیده 

چون با تیگو نمیتونه سرکار بره 

نمیخوای جداشی؟

چطوری ؟؟؟ هزار بار گفتم حتی صبح گفتم نمیخوامت اصلا تو برام تمام شدی همون وقتی فهمیدم خیانت کردی باید جدا میشدم خام حرفه‌ای خودش و مادرم شدم هی گفتن بچه ها بعدم بچه ها رو چکار کنم ؟؟؟ 

این که از سر لج هم شده نمیده 

چطوری ؟؟؟ هزار بار گفتم حتی صبح گفتم نمیخوامت اصلا تو برام تمام شدی همون وقتی فهمیدم خیانت کردی باید ...

نه

اینا بهونه ست

نمیخوای جدا شی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه دیگه بعد این که با نام شدسوییچ رونمیدی تمام یکم جنم داشته باش

نه عزیزم مگه میگذاره ؟؟ ندیدیش که مردا از این حساب میبرن من که جای خود ‌ولی یا میگم نصف تیگو رو بزن با پولم رو بده ماشین نمیخوام 

نمی‌دونم مثلا جدا هم بشم چه فایده داره برام ؟؟ اون زن یا هر زنی مادری میکنه ؟؟

خب الان مشکلی نداری تا آخر عمرت ریسک خیانت دوباره داره؟ اینکه هنوز بهت دروغ میگه؟ و ...

من البته نمیدونم شما بهتر زندگیتونو میشناسید

خب الان مشکلی نداری تا آخر عمرت ریسک خیانت دوباره داره؟ اینکه هنوز بهت دروغ میگه؟ و ...من البته نمید ...

بخوای فکر کنی هر مردی این ریسک رو داره 

یعنی فکر کن من حتی با یکی دیگه هم باشه بعید نیست اونم خیانت کنه 

دروغ که بیخود میکنه بگه چون میفهمم خودش هم خوب میدونه