2777
2789
عنوان

چیکارکنم موقع برگشت از کار با همکارم هم مسیر نشم حوصله شو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی مودبانه و صادقانه بگو ،در مسیر نیاز داری سکوت کنی تا مغزت از خستگی کار ارام بگیره ،وگرنه با خود شما هیچ مشکلی ندارم ،امیدوارم درک کنی 

و بعدش دیگه عزیزم به تو ربطی نداره ناراحت میشه یا نه ،فکر بد کنه درموردت یا نه،تو به خودت و نیاز روح و روان خودت کار داشته باش ،

منم درونگرام عزیزم حوصله ی حرافی و وراجی اطرافیان ندارم کارمم جوری که انقدر با دانش آموزا حرف میزنم ...

بله کاملا درک میکنم. منم درون‌گرا هستم و هیچی مثل سکوت و رفتم تو دنیای خودم بهم انرژی نمیده. اما معمولا آدم‌های وراج زیاد به تورم میخورن

خیلی مودبانه و صادقانه بگو ،در مسیر نیاز داری سکوت کنی تا مغزت از خستگی کار ارام بگیره ،وگرنه با خود ...

اره بخدا روحم تو تایم بعد کار فقط و فقط سکوت و ارامش میخواد حتی وقتی میام خونه میگم تا دو سه ساعت هیچکس به من زنگ‌هم نزنه 

بله کاملا درک میکنم. منم درون‌گرا هستم و هیچی مثل سکوت و رفتم تو دنیای خودم بهم انرژی نمیده. اما معم ...

اخ اخ گفتی منم مشکل شما رو دارم همش به تور وراج ها میخورم اصلا هم حوصله شونو ندارم پیچوندنشونم سخته🥴

وضع من که خیلی بدتر بود. ماشین دارم. همکارم هم مسیره باهام. خودشو می‌رسونه در خونمون با من میاد تا اداره. برگشتن هم میاد پیش ماشین می ایسته. رفتنی از بچه و‌شوهر و مادرشوهر حرف میزنه برگشتن از ارباب رجوع و رییس و ...  منم می‌خوام تو ماشین خودم تنها و راحت باشم ولی افسوس. از طرفی دوست داشتم بخاطر کرایه کمکش کنم از طرفی خودم عذاب می‌کشیدم. دوسه بار دیرتر و زودتر رفت و آمد کردم خوشبختانه دیگه باهام نمیاد.

وضع من که خیلی بدتر بود. ماشین دارم. همکارم هم مسیره باهام. خودشو می‌رسونه در خونمون با من میاد تا ا ...

اخ اخ خواهر وصع شما بدتر بوده که😭😭😭از شانس هرچی وراج و پرحرف هم هس دورمون سبز میشن 

اره بخدا روحم تو تایم بعد کار فقط و فقط سکوت و ارامش میخواد حتی وقتی میام خونه میگم تا دو سه ساعت هی ...

بله عزیزم من هم دقیقا مثل شما هستم به خواسته ایی که حق روح و روان و شماست احترام بگذارید ،و خیلی صادقانه بگید بهش،مهم نیست چه فکری میکنه ،من اوایل یادمه وقتی این نیاز خودمو مطرح میکردم میگفتن افسرده شی و منم خام حالا بیا توضیح بده نه شما اشتباه میکنی،اما حالا یادگرفتم بعد شنیدن این جمله یه لبخند بزنم و به سکوتم برسم 👌👌👌😇😇