2777
2789
عنوان

چیکارکنم موقع برگشت از کار با همکارم هم مسیر نشم حوصله شو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 39 پست

یا زودتر از سرکار بیا بیرون یا دیرتر. 

ماسک بزن کلاه بپوش تو ایستگاه اتوبوس نشناست یا بگو ببخشید مریض شدم... 

یه مدت تا یه جایی اسنپ بگیر. 

از یه مسیر دیگه برو. 

هر چی حرف زد خودت رو کم حوصله نشون بده و درست جوابش رو نده و زیاد باهاش گرم نگیر. 

تحمل کن. 

اینا راهکار من بود. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم قبلا همین مشکل تو رو داشتم ولی شانسی که اوردم همکارم فس فسو بود من که کارم تموم میشد مثل جت میزد ...

کار خوبی کردی 😊منم  دقیقا همین  مشکل دارم اصلا تایم برگشت از کار انقدر خسته و له م نمیتونم با کسی حرفربزنم

اتفاقا خوبه که بهتر از تنهاییه .سعی کن دیدتو عوض کنی

بعضیا مثل من تنهایی براشون ارامش بخش تره و واقعا ترجیح شون اینه یکم برن تو خودشون تا اون انرژی از دست رفته شونو دوباره بدست بیارن

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

وای شما مثل منی. متنفرم از آدمای پر چونه. من یک همکار دارم همینجوریه. بی‌شعور دو روز پیش یک ساعت تمام در مورد یلدای اولشو لباسشو تزئین میزش که کار خودش بوده و کوفت و زهرمار حرف زد. چنان با عشق عکساشو نشون میداد. آخه عکس یلدای تو برای من پشیزی اهمیت نداره. آخ که چقدر دلم اون لحظه سکوت سکوت سکوت میخواست.

بعضیا مثل من تنهایی براشون ارامش بخش تره و واقعا ترجیح شون اینه یکم برن تو خودشون تا اون انرژی از دس ...

وای مثله منی بخدا منم عادت دارم گاهی وقتها تنها باشم خودم رو بازسازی کنم بعد از کار 

توی اتوبوس چشمات رو ببند الکی بخواب تا باهات حرف نزنه.

یا اگه سوار اتوبوس شدی جایی بشین که جای خالی نداشته باشه کنارت بشینه. اگه صدات زد گفت بیا اینجا پیش من بگو راحتم مرسی میخوام بخوابم. دیگه خودش میگیره مطلبو. 

هندزفری بزار ،بگو دوره آنلاین شرکت کردم .ویس ها رو باید گوش بدم.

یا بگو من باید آهنگ گوش بدم می‌خوام تا قبل از رسیدن به خونه به آرامش برسم.

ممکنه ناراحت بشه ،اما مهم نیست .

بین ناراحتی شما و ناراحتی همکارت.اولویت کیه؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
وای شما مثل منی. متنفرم از آدمای پر چونه. من یک همکار دارم همینجوریه. بی‌شعور دو روز پیش یک ساعت تما ...

منم درونگرام عزیزم حوصله ی حرافی و وراجی اطرافیان ندارم کارمم جوری که انقدر با دانش آموزا حرف میزنم دیگه دوس ندارم حرف بزنم خسته میشم