2777
2789
عنوان

ماشین سورن قبول کنم یا بگم پولم رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست
من خیانت پدرم ب مادرمو دیدم ب رو نیاوردم خیلی تو عذابم اصن حالم ازین زندگی بهم میخوره انگار خیلی دنی ...

هی خیلی سخته مادرت ممیدونه ؟؟ 

ببخشید بعضی زن ها خیلی لجن شدن مزد همسن پدر و اینا هیچی براشون مهم نیست فقط پول می‌خوان

هنوز سورن رو نخریده باید کلا بگم نخر پولم رو بده ماشین نمیخوامکه البته لج و‌لج بازی

یکم فکر کن ببین اگه بگی پولمو بده میده ایا اگه سورن میخاد بخره حتما سورنرو بگیر حتما حتما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم توزندگی مشتری به اسم کی باشه واینا معنایی نداره درشخصیت یک خانم نیست که بازورودعوا بخوادچیزی به نامش کنند اگرمیخواهی جدابشی همون مهریه روبزاراجرا

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
نه صد درصد ماشین میخره چون تیگو رو سرکار نمیبرهدنا یا سورن می‌خواد برای این ور اون ور

خب بگو چه منتی سرمن میذاری دیگه اگه خودت سوار بشی بگو برا خودت پرایدبخر برو این اون ور . اگه نصف تیگو نمیزنه به نامت بگو من پولم میخوام بگیر بده طلا 

خب بگو چه منتی سرمن میذاری دیگه اگه خودت سوار بشی بگو برا خودت پرایدبخر برو این اون ور . اگه نصف تیگ ...

همون دقیقا می‌خواد بگم من نصف تیگو رو فقط می‌خوام می‌زنی بزن 

نمیزنی پولم رو بده بدم طلا برای خودم ماشین تو هم هیچ ربطی بهم نداره 

ای خدا چقدر سخت چی بگم ؟؟

نصف تاپینگا از خیانته نمیدونم چرا زیاد شده حالا هرچی خلاصه بگم ک کوتاه نیا تا میتونی پشت خدتو از پول طلا ماشین محکم کن تا میتونی ازش بگیر هرچی اومد 

اگه میتونی دنا بگیر ازش

دنا رو میده با رضایت مشکلی نداره ولی حرصم از این پول خودمه بعدم میندازه.ز بر پای خودش این ور اون ور 

بهش میگم میگه کجا. رفتم مگه ؟؟؟ گفتم برو بابا دفعه قبلی با ماشین های من تپه نمونده بود نری 

نصف تاپینگا از خیانته نمیدونم چرا زیاد شده حالا هرچی خلاصه بگم ک کوتاه نیا تا میتونی پشت خدتو از پول ...

وقتی نمیده چکار کنم نهایت همون سورنی یا دنا میده 

وقتی نمیده چکار کنم نهایت همون سورنی یا دنا میده

شما چقدر ساده بودین ک طلا هاتونو فروختین دادین ب این الانم سورن یا دنا هرچی ک میده راضی باشین چون میتونه چیزیم نده شکایت کنید مهریتونو بگیرین بلخره تا میتونید نزارین با اون درد بره