2777
2789
عنوان

داداشم اسکیزوفرنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست
احتمالا کسی واسش دعا یا طلسم زده

چرا شماها نسلتون منقرض نمیشه؟؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

دوز داروهاش احتمالا بالا رفته

حتما ببرش روان پزشک تا داروها را تنظیم کنه.

داروی اعصاب هر یک ماه یا دوماه باتوجه به دستور پزشک،باید مراجعه کنی به پزشک و تنظیمش کنی.اینجوری نیس بشه مدت طولانی بدون مشورت پزشک مصرف کرد.

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوز داروهاش احتمالا بالا رفتهحتما ببرش روان پزشک تا داروها را تنظیم کنه.داروی اعصاب هر یک ماه یا دوم ...

همین هفته پیش رفتیم دکتر دوزشو برد بالا ازینور گفتم دکتر مث پارساال نشه گف نه..بخدا این بیماری مرگ تدریجیه اطرافیانه

میبینی؟انگار قرار نیس عادی شه چیزی من دارم آب میشم

آره عزیزم...می فهمم چون خودمم تو وضعیت مشابهی هستم تا حدودی ... چرا خدا برادرای مارو نمی بینم...چرا آخه ...این همه مریضی و بیماری...

خدا می‌دونه بدترین بیماری های روی زمین بیماری های روحین

عزیزمون جلوی چشممون در حال آب شدنه هیچ کاری هم نمیشه کرد...

از اون بدتر نگاهیه که آدما به این بیماری دارن...

برای برادرم نتونستیم معافیت بگیریم و الان هم غایبی خورده...نه می‌تونه سربازی بره نه هیچ کار دیگه ای بکنه چون معافیت ندارم..

تازه بعد از کلی دوندگی و بیچارگی واسه معافیت گرفتن ...نفر آخری گفت اگه معافیت بیماری روحی بگیرید تا آخر عمر رو پیشونیش می مونه هر چند اونم نمی دن...

دهانی که قفل شده و یا زندگی ای که قفل شده

آره عزیزم...می فهمم چون خودمم تو وضعیت مشابهی هستم تا حدودی ... چرا خدا برادرای مارو نمی بینم...چرا ...

معافیت پیشکش کاش عادی بودن کاش با دارو خوب بودن نک مث داداش من با وجود بهترین فوق تخصص و دکتر شهر بازم اینه وضش

همین هفته پیش رفتیم دکتر دوزشو برد بالا ازینور گفتم دکتر مث پارساال نشه گف نه..بخدا این بیماری مرگ ت ...

خب دوباره به پزشکش اطلاع بدی بهتر نیس؟

حق با تو هست واقعا سخته

شما هم با تراپیست صحبت کنید تا بهتون راهکار بده و بتونین راحت تر با شرایط کنار بیاین.

منم دخترخالم اسکیزوفرنی داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

خب دوباره به پزشکش اطلاع بدی بهتر نیس؟حق با تو هست واقعا سختهشما هم با تراپیست صحبت کنید تا بهتون را ...

اره فردا برم دکترش دعا کن دهنش باز شه حتی ابم نمتونه بخوره

اره فردا برم دکترش دعا کن دهنش باز شه حتی ابم نمتونه بخوره

🥺

ایشالا همه چی درست میشه

درکت میکنم ولی کاش میشد کاری کنم🫂🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط دعاکن داداشم بی نهایت مهربوون و مظلومه

ایشالا خدا کمکتون کنه عزیزم🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40