فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرجفتشو زدم و خوب بودن پوست من ک چربه رو اصلا باعث نشد جوش بزنم خیلی خوبه
کدوم بهتره فوم یا ژل
من پوستم چربه و مستعد ب اکنست
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
ب نظرم فوم خیلی بهتره هم راحت تر شسته میشه هم واسه پوست حساس بهتره
اقا من چ کنم کدومسو بگیرم
بعد اینک مدل داره یان ؟
فقط بگم ژل درماایفت پوست چرب میخام
من فومشو دارم از خانومی خریدم تو تخفیف پوستم چربه پوستم قبلا که تو سن بلوغ بودم جوش زیاد میزد الان که 21 سالمه وقتی شیرینی و چیزای چرب بخورم جوش میزنه ولی اینکه همیشه گوستم جوش داشته باشه نه اینجوری نیس
من فومشو دارم از خانومی خریدم تو تخفیف پوستم چربه پوستم قبلا که تو سن بلوغ بودم جوش زیاد میزد الان ک ...
میدونم منم جوشام مث شماعه
من میخام ژلشو بگیرم