2777
2789
عنوان

روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 64 پست
اخه ابروم‌میره توفامیل ‌فامیلامون ازون حرف درارای عجیب غریبن

نه عزیزمم ، ی جوری ب گوششون برسونین که این بخاطر اختلال عصبیه ، بعد ممکنه اگر بین خنده هات یکی سرت داد بزنه بزنی زیر گریه شدید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چند ماه پیش داداشم و از دست دادم...دردش کم نمیشه اما ناراحتیت کمتر میشه

روح بزرگشون شادو قرین رحمت الهی خوش ب سعادتش کاش داداش عزیزت جاشومیداد بمن

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

😔😔😔اره ۱۷ساللللللللللل کاش همون بچگی پرمیکشید نکه بزرگش کنم اینطوری شه‌حالام قهر کرده بدون خداحاف ...

امیدوارم از عذابی که توی این دنیا می‌کشیده کم شده باشه...فراق بار رفته باشه🥺🫂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

روح بزرگشون شادو قرین رحمت الهی خوش ب سعادتش کاش داداش عزیزت جاشومیداد بمن

عزیزدلم این چه حرفیه...خدا نکنه🥺🖤

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خدا صبر بده بهتون چه میشه کرد زندگی همینه منم بعد فوت برادرم دیگه زندگی نکردم 😭

😔😔خدای عزیز کنارخودش حفظش کنه فرشته ی عزیزتونو واقعا درکت میکنم چ درده بزرگیوتحمل میکنی

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

نه عزیزمم ، ی جوری ب گوششون برسونین که این بخاطر اختلال عصبیه ، بعد ممکنه اگر بین خنده هات یکی سرت د ...

😔😔😔کاش یکی کتکم بزنه

ممنون .انشالا روح خواهرتون شاد باشه .به دل های بیقرار شماهم صبر انشالا🤲

خیلی خیلی ممنون وسپاسگذارم .انشالله خداوند خانواده عزیزتونوحفظ کنه

امیدوارم از عذابی که توی این دنیا می‌کشیده کم شده باشه...فراق بار رفته باشه🥺🫂

😔😔بی نهایت سپاسگذارم ازخدامیخوام اگ گناهی کردع توکارنامه اعمال من بنویسنش حتی گناه خودکشیش ازخدا خواستم واسه من اعمال بشه

جیگرم آتیش گرفت ب خدا 💔

خدانکنهههه خواهرگلم انشالله هیچوقتوهیچوقت غم نبینی

😔😔بی نهایت سپاسگذارم ازخدامیخوام اگ گناهی کردع توکارنامه اعمال من بنویسنش حتی گناه خودکشیش ازخدا خ ...

عزیزدلم...درخواست دوستی میدم قبول کن حالت خوب نبود من هستم با هم حرف بزنیم دورت بگردم🫂🥺

الهی بمیرم برای دل پر دردت خواهر

عزیزدلم این چه حرفیه...خدا نکنه🥺🖤

😔😔نه ابجی جان من دیگه زندگیموکردم این دنیابمونه برا بقیه چرا من جای کسی دیگه رو اشغال کنم انشالله درد همه بچه های جهان بیاد تو جون من

عزیزدلم...درخواست دوستی میدم قبول کن حالت خوب نبود من هستم با هم حرف بزنیم دورت بگردم🫂🥺الهی بمیرم ...

خدانکنههه فرشته ی مهربونم مرسی از خانومی ودل مهربونت

خدانکنههه فرشته ی مهربونم مرسی از خانومی ودل مهربونت

فدات بشم...

درست میشه...می‌دونم غم سختیه غیر قابل باوره...قلبت فشرده میشه مغزت هنگ می‌کنه ...حس می‌کنی واقعی نیستی...حس می‌کنی الکیه همه چیز...اما بعد از یک مدت آروم میگیری...خدا صبر میده دورت بگردم دیدم که میگم...منم درد خیلی سختی رو تجربه کردم...حدود شیش ماه طول کشید تا فقط آروم بگیرم:)