ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
پیام بده مهم نیس استارتر ببخشید پست غیر مربوط میزارم تایپیکت خانومایی ک در مورد فرهنگیان اطلاعات دار ...
عزیزمراحت باش تاپیک عمومیه
سوالت چیه؟ شاید بتونمکمکت کنم
عزیزمراحت باش تاپیک عمومیهسوالت چیه؟ شاید بتونمکمکت کنم
مرسی گلم🥲❤
عزیزم من رشتم انسانی نیس حالا میخوام کنکور انسانی فرهنگیان بدم میخواستم ببینم باید چی بخونم هیچی نمیدونم مثلا کتابای دوازدهم انسانی رو بخونم؟ یا مثلا منابع خاصی داره باید اونارو بخونم
مرسی گلم🥲❤عزیزم من رشتم انسانی نیس حالا میخوام کنکور انسانی فرهنگیان بدم میخواستم ببینم باید چی بخو ...
کتاب انساتی نداره
یسری کتاب مخصوص داره
مثلا دینی
هوش معلمی
ولی نمیدونم چرا وایب خوبی نگرفتم طرف هنوز مطبو نزده دنبال منشیه؟
منم همینو میگم
نوشته از چه بابت از منمطمعن بشید
چی یگم بهش
من عکسمو همه جا میزارم اما الان پروفایلم رو قفل کردم