2777
2789
عنوان

بچم سینه نمیگیره

225 بازدید | 20 پست

سلام خانما پسرم دقیقا ۲ ماه و ۷ روزشه

از حدود بیست روزگی روزها شیرمو میخورد و شبها اصلا سینه نمیگرفت و شیرخشک میخورد تا وقتی بخوابه 

نصفه شب ک برا شیرش پامیشد دوباره سینه میگرفت

شنبه واکسنای دوماهگیشو زدیم یک دوروز اول سینه گرفت الان سه روزه اصلا سینه نمیگیره خیلی جیغ میزنه و گریه میکنه کسی تحربه داره 

چیکار کنم

شیرخشک دلم نمیاد بدم 

بهش شیشه نده مجبور شه بگیره ... دختر منم یک مدت سینه نمی‌گرفت و گریه میکرد که شیشه بدم منم ندادم مجبور شد بگیره با اینکه من شیرخودمو میدوشیدم تو شیشه براش و اصلا شیرخشک نمیدادم بازم دوست نداشتم به شیشه عادت کنه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

چرا تو دو ماهگی شیر خشک به بچه هات.ن میدید باور کنید بزرگترین ظلم رو در حقش میکنید

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چراهردوتون اذیت می کنی 

بچه ها دراخریکی انتخاب میکنن وبچه ات شیرخشک انتخاب کرده 

دخترمن ،هردو رومیدادم ،اخرش شیرخودم انتخاب کرد دقیقابعدواکسن دوماهگی

وزنش کم بود ،شیرم کافی نبود ،تولد یک سالگی شش کیلو بود ،دکتر ها میگفتن شیرخشک بده ،میدادم همه روبالامیاورد ،نمی خورد ،نارس بود 

شیرمادرگذاشتن برای ما مادرها مظلوم خانه دار ،وگرنه شاغلین که شیرخشک میدن ،بلاگرها وبازیگرها ،حتی خودپزشکها هم شیرخشک میدن ،عیب‌شیرخشک چیه 

من برای بچه دوم ،ازهفته اول ،شیرخشک دادم وخیلی راضی هستم ،بااینکه رفلاکس داره وباز دردسرهای خودشو 

بچه من از پنج ماهگی دیگه نگرفت شیر خشک خورد دلمم نیومد گشنش بزارم بهم گفتن نده شیشه شیر تا سینتو بگی ...

تو این مدت پستونک شیری دادی بهش

مادرم میگه بچه قاطی می کنه سینه رو با شیشه 

اگه یکی رو تونست بگیره اون یکی رو ترک میده ...

معجزه شکر گزاری...

چرا ؟ خب وقتی نمیگیره بزاره بچه گرسنه بمونه شب ها؟

هیی بچه گرسنه نمیمونه یه قاشق شیر مادر از لحاظ مواد معدنی و املاح و ویتامین از یه قوطی شیر خشک هم بالا تره پس نگران سیری بچه نباشید بعد بچه با مکیدن شیر مادر باعث ازدیاد شیر مادر میشه و غذاش رو از مادر دریافت میکنه و در آخر بچه دو ماهه که عقل نداره بدونه چی براش مفیده دنبال راحتی‌ها وقتی خیلی راحت شیر شیرین و خوشمزه تر از شیشه دریافت میکنه چرا باید برا خوردن شیر مادر به خودش زحمت مکیدن بده ازتون خواهش میکنم برا جلو گیری از بیماری‌ها و به خاطر استخون بندی سالم بچه هاتون اونا رو از شیر خودتون محروم نکنید

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تو این مدت پستونک شیری دادی بهشمادرم میگه بچه قاطی می کنه سینه رو با شیشه اگه یکی رو تونست بگیره اون ...

اره دادم کاش نمی‌دادم کاش هیچکدومشو نمی‌دادم من بچم هی خفه میشد بردم دکتر گف که شیر سینت گازدار حالا نمیدونم چرا گف اول بدوش بعد بده بخوره من دوشیدم تو شیشه شیر دادم حس کردم راحته هی دادم دیگه بچم سینمو نگرف دیگه پشیمون شدم ولی سودی نداره