2777
2789
عنوان

بچها الان پیام بدم زشته🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 51 پست
یکم تحقیق کن در موردش بعد قرارم خواست بذاره یه کافه ای جای شلوغ باشه

چی یهش بگم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

منم همینو میگمنوشته از چه بابت از من‌مطمعن بشیدچی یگم بهشمن عکسمو همه جا میزارم اما الان پروفایلم رو ...

گفتی از دیوار پیدا کردی ؟دیوار آدم مریض زیاد داره حواست باشه پروفتم کار خوبی کردی بستی

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتی از دیوار پیدا کردی ؟دیوار آدم مریض زیاد داره حواست باشه پروفتم کار خوبی کردی بستی

ببین باز عکس گزاشتم اپلود بشه ببینش

حس خوبی ندارم درست

اگ‌کرم‌نداشت چرا تو دیوار چت نکرد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

یکم تحقیق کن در موردش بعد قرارم خواست بذاره یه کافه ای جای شلوغ باشه

بعد اون شات دوباره پیام داده؟

دویست بار عکسه رو ارسال میکنه این سایته

پلتفرم‌های لینکدین، جابینجا، ای‌استخدام و کاربوم

برو تو اینا دنبال کار بگرد معتبر ترن آدرس دارن اطلاعات بیشتری ازشون داری دیوار اکثرا فیکن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

برو تو اینا دنبال کار بگرد معتبر ترن آدرس دارن اطلاعات بیشتری ازشون داری دیوار اکثرا فیکن

بابا شهر کوچیکم

این مردم اسکلن مخشون به این جاها نمیرسه

نفرست این دنبال منشی نیست 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....