2777
2789
عنوان

روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست
خیلی خیلی ممنونم😔😔کاش برم پیشش جوجم ازتنهایی میترسه دلمم بشدت براش تنگه بشدددددت

فداتشم من...روحش همیشه کنارته

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی ممنونم😔😔کاش برم پیشش جوجم ازتنهایی میترسه دلمم بشدت براش تنگه بشدددددت

خدا رحمتش کنه ...خدا بهتون صبر جمیل عطا کنه.... آدمیزاد جوریه که با هر شرایطی میتونه خودشو  وفق بده

اشکام داره میریزه بمیرم برای حالت خواهر

خدانکنهههه دورازجونت خدانکنه..اون حالش خوبه ولی ما داغونیم مادرمم بشدت ادم وابسته ایه بشددددت از بد روزگار جوجه کوچولو رو بیشترازهممون دوس داشت.عذاب نبودش عین ابجوش داره رو سروصورتم میریزه درد دارم

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

چن سالش بود ؟

۱۷تقریبااا😔😔😔

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

عزیزدلمی خدانکنههه..😔😔کاش من بزرگش نمیکردم

تسلیت میگم خیلی سخته انشالا خدا به خودت وخونواده ت صبر بده .خودمم داداشمو تو شانزده سالگی از دست داد ...

خیلی متشکرم..روح بزرگمرد کوچیکتون شاد باشه انشالله .من ۱۷سالش بود خودم۳۰

منم چند ماه پیش داداشم و از دست دادم...

دردش کم نمیشه اما ناراحتیت کمتر میشه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خدا رحمتش کنه ...خدا بهتون صبر جمیل عطا کنه.... آدمیزاد جوریه که با هر شرایطی میتونه خودشو وفق بده

رحمت به عزیزای سفرکردتون انشالله خیلی خیلی ممنونم..مشکل اینجاس نمیتونم ب این باوربرسم ک رفته یهوپامیشم میرم داخل اتاقارو میگردم میگم نکنه اشتباه کنم 

آره عزیزمم ، نه فکر نمیکنم نیاز باشه ، ی مدت دیگه برطرف میشه

اخه ابروم‌میره توفامیل ‌فامیلامون ازون حرف درارای عجیب غریبن

17 سال ، وای عزیزممممممممفک کردم چن ماهش بود 😪😭

😔😔😔اره ۱۷ساللللللللللل کاش همون بچگی پرمیکشید نکه بزرگش کنم اینطوری شه‌حالام قهر کرده بدون خداحافظیواینا .بایداول بغلش کنم بوسش کنم از زیرقران ردش کنم بعدبذارم بره

خدانکنهههه دورازجونت خدانکنه..اون حالش خوبه ولی ما داغونیم مادرمم بشدت ادم وابسته ایه بشددددت از بد ...

خدا صبر بده بهتون چه میشه کرد زندگی همینه منم بعد فوت برادرم دیگه زندگی نکردم 😭

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤