2777
2789
عنوان

اکه جاریتون ازتون تقلید کنه جکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 65 پست
چه رشته دانشگاهی‌ جالبی.

زنده باشین. رشته جذاب و بین رشته ایه، علوم مختلف🙏

🔪کاربر مرد؛ دانشجوی مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

ببین در وهله ی اول قطعا تو ذوق ادم میخوره.اصلا نمیشه منکر این قضیه شد که ادم یه وقتایی دلش میخواد یه ...

اره دیگه منم تو ذوقم میخوره انگار شوکه میشم😂ولی اصلا ظاهری نشون نمیدم که اذیت میشم،دلم میخواد اصلا برام مهم نباشه و کاملا عادی بشه برام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میاد خونم میبینه من که نمیگم🥲اخر هفته ها با مادرشوهرم میان

چه توجهی هم میکنه😂😂😂👋یعنی تا یچی نو میخری سریع متوجه میشه؟ماها خودمون انقدر پخمول هستیم به هیچی توجه نمیکنیم

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

دقیقا منم جایی خوندم که از رقیبت تعریف و تمجید کن خلع صلاح میشه

چرا چطور

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اتفاقا منم نظرم مثل شماست و در شان وشخصیت خودم نمیبینم که واکنش خاصی نشون بدم اما گاهی اذیت میشم فکر ...

آفرین به شما💖💖💖

یادت باشه که تو یک زن موفق با کلی اهداف بزرگ و ارزشمندی و برای لحظه لحظه ی زندگیت ارزش قائلی پس وقتی برای ورود به بازی های بی جهت دیگران رو نداری🤷🏻‍♀️😘

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
زنده باشین. رشته جذاب و بین رشته ایه، علوم مختلف🙏

بسیارعالی انشالله  بتونه درآینده بهتون بیشترکمک کنه.اینجاهم درراستای رشتتون خیلی عالیه.تقریبا بدون سانسور میتونید دریافت اطلاعات کنید.

تاحالا مانتو کتی خریدیبعد هفته بعدش یه مانتو کتی تن جاریت ببینی عین یکی خودتجاریی که یه عمر مانتو گش ...

🤒😂

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

آفرین به شما💖💖💖یادت باشه که تو یک زن موفق با کلی اهداف بزرگ و ارزشمندی و برای لحظه لحظه ی زندگیت ...

ممنون از انرژی مثبتت عزیزم شماهم موفق باشی🌹 باید بیشتر رو خودم وزندگیم تمرکز کنم کارای بقیه برام مهم نباشه

تاحالا مانتو کتی خریدیبعد هفته بعدش یه مانتو کتی تن جاریت ببینی عین یکی خودتجاریی که یه عمر مانتو گش ...

🤒😂

چه توجهی هم میکنه😂😂😂👋یعنی تا یچی نو میخری سریع متوجه میشه؟ماها خودمون انقدر پخمول هستیم به هیچی ...

خیلی خیلی دقت میکنه

حتی در حدی که اگه مانتو یا شال جدیدی ببینه تنم متوجه میشه

ینی میدونه چیا دارم از قبل

من تقریبا دوماهه خونمو عوض کردم

عین این دوماه تو بنگاه ها دنبال خونست

بعد مادرشوهرم میگه فلانی گفته من خیلی وقته دنبال خونم و

گفته از خونه فلانی (ینی من) بزرگتر باشه اون کوچیکه😐😐😐😂😂

اصلا رد دادم از دستشون

این دفعه یه استوری بذار بنویس دوستت دارم‌خواهری.محبت معجزه می کنه، حسادت و چشم و همچشمی رو به یه حس ...

یعنی تگش کنم استوری؟

اینجوری بدهر هوا برش میداره که من میخوام بهش نزدیک‌شم….

این دفعه یه استوری بذار بنویس دوستت دارم‌خواهری.محبت معجزه می کنه، حسادت و چشم و همچشمی رو به یه حس ...

یعنی تگش کنم استوری؟

اینجوری بدهر هوا برش میداره که من میخوام بهش نزدیک‌شم….