2777
2789
عنوان

اکه جاریتون ازتون تقلید کنه جکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 65 پست
مال منم همینطوره هر چی بخرم یه رنگ دیگشو میخره

ما کن کپیشو میگیره

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من هربار این مسئله رو می‌گم که اونی که جاری داره خودش هم جاریه! انقدر این لفظ بدبختو بد جلوه ندیم. ف ...

آره منکه جاری ندارم ولی همیشه میگم خدایا یه جاری خوش اخلاق و خوب بهم بده پایه باشیم بگیم بخندیم 

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا ما امروز

مثلااااااا ماشینمونو فروختیم

یه موتور بخریم

مثال میزنم

دقیقا از فرداش به برادرشوهرم پیله میکنه که منم موتور دوست دارم

تا نخره هم ول نمیکنه

ینی من هفته پیش یه اسپرسوساز خریدم

دوروز پیش میگفت من قهوه زیاد میخورم لازمم میشه برم بخرم  خیلی وقته میخوام بخرم منتظر حقوق بودم😐😐😐

حالا عمرا اگه قهوه بخوره

کامنت منم این پایین بخون عزیزم

به شما هم همینو می‌گم عزیزم. 

خواهش می‌کنم از این فضاها بیایین بیرون 

باور کنید ارزش و شان و شخصیت ما خانم ها بیشتر از اونه که دائما درکیر این مسائل پیش پا افتاده باشیم! 

توی دلت بخند و عبور کن. 

هیچ مسئله ی مهمی نیست. 

چه اهمیتی داره که به دیگران چی بگن؟! ظ

شما زندگی خودت رو بکن و بی تفاوت باش. 

این بی تفاوتی به مسائل بی اهمیت، شخصیت خودت رو بالا می‌بره و فکر و ذهنت رو باز تر می‌کنه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
اصلابرام مهم نیست ،جاری من کوچک ترین چیز تقلید می کنه بلافاصله میخره.منم میذارم پای بی سلیقگیش

اخه بعد من دسکهذچیزی که خریدمو نمیتونم دوست داشته باشم چون بقیه هم ازش دارن😒

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یعنی ناراحتی نداره؟مثلا من کلی وقت میزارم مبگردم وسایل خوشگل وایده میدم برا خونه م بعد مثلا یکی میاد ...

ببین در وهله ی اول قطعا تو ذوق ادم میخوره.اصلا نمیشه منکر این قضیه شد که ادم یه وقتایی دلش میخواد یه چیزایی رو امضای شخصی خودش بدونه

اما خوب عمیق تر که نگاه میکنی میبینی اتفاقا چقد جالبه که تو اینقد تو چشمی و اطرافیان منتظرن تو یه کاری بکنی تا الگوبرداری کنن

و باور کن اونا در درون خودشون بیشتر در تلاطمن

اره همینجوریعولی ازم خوشش هم نمیاد

این دفعه یه استوری بذار بنویس دوستت دارم‌خواهری.

محبت معجزه می کنه، حسادت و چشم و همچشمی رو به یه حس سازنده تر تبدیل می کنه.

اصلا از این به بعد خواهر صداش کن. با هم دوست بشین و قربون صدقه هم برین.

ببینین نتیجه ش چی میشه

🔪کاربر مرد؛ دانشجوی مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

این دفعه یه استوری بذار بنویس دوستت دارم‌خواهری.محبت معجزه می کنه، حسادت و چشم و همچشمی رو به یه حس ...

دقیقا منم جایی خوندم که از رقیبت تعریف و تمجید کن خلع صلاح میشه 

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

اخه بعد من دسکهذچیزی که خریدمو نمیتونم دوست داشته باشم چون بقیه هم ازش دارن😒

تاحالا مانتو کتی خریدی

بعد هفته بعدش یه مانتو کتی تن جاریت ببینی عین یکی خودت

جاریی که یه عمر مانتو گشاد میپوشیده و میگفته من از مانتو تنگ و کوتاه بدم میاد؟

درکت میکنم😂

به شما هم همینو می‌گم عزیزم. خواهش می‌کنم از این فضاها بیایین بیرون باور کنید ارزش و شان و شخصیت ما ...

اتفاقا منم نظرم مثل شماست و در شان وشخصیت خودم نمیبینم که واکنش خاصی نشون بدم اما گاهی اذیت میشم فکرم مشغول میشه ولی درنهایت راس میگی مهم نیست بقیه پشت سر من چه کارایی میکنن