2777
2789

مثلا روزایی که بهم ریخته یا مریضیم چی ؟ خانمای متاهل شما چجورید ؟ مثلا باید با ارایش بریم واسه زایمان ؟😂 من اصلا راحت نیستم با طرفم و از این میترسم که خوب نباشم پیشش همش استرس دارم

من جدا شدم همیشه منظم و تمیز  و عطر زده  مدام موهامو شانه میزدم 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرتب بله 

لباس تمیز باشه 

قدیمی نباشه 

پاره نباشه و...

مو نچسبیده باشه😂

اما اینکه همیشه ارایش داشته باشی فلان نه 

صرفا مرتب بودن که باید دو نفر داشته باشن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اره واقعا شما خیلی زیبایید؟ اگه یوقت طرف مقابل فکرکنه از زیبایی کم شده چی🤒

من ازدواج نکردم

ولی اطرافیانم هیچوقت اینطوری نبودن

و بنظرم اگه قراره اینجوری باشه و همش نگران باشی که فکر نکنه زشت شدی و... چرا باید ازدواج کنی اصلا

اسارته مگه؟ 

من از دیت اول کم آرایش رفتم

مثلا یبار فقط رژ و خط چشم

یبار فقط ریمل و رژگونه

ک راحت باشم و عادت کنه

اونم عکس بی ارایشمو گزاشته بک گراند کل چتاش و قاب بزرگ از عکسه گرفته برام و میگی اینطوری زیباترینی

خداروشکر بارمو بستم😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀

همیشه دوش بگیری لباستم تمیز باشه موهاتم زیبا باشه کافیه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

نه ما ربات که نیستیم آدمیم

آدم هم طبیعتا تو هرحال و هرلحظه‌ای اتو کشیده نیست

و قطعا همسرت هم تو هر لحظه اتو کشیده نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم